Annonce
Digitalt

Her er årets bedste tech-produkter

Er kun det bedste godt nok? Så dyk ned i Alt om DATA og Datatid TechLifes liste over de bedste produkter testet i løbet af 2017.

Hvert år løber hundredevis af testprodukter gennem hænderne på de flittige redaktioner på søstermagasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife. Det resulterer i masser af spændende produktanmeldelser, og i denne artikel kan du få et solidt overblik over teknologimarkedet lige nu, da vi har samlet de bedste test i en lang række produktkategorier fra begge blade.

Inden for hver kategori finder du test, der har scoret anbefalinger, testvinderlogoer samt, naturligvis, karakterer i topklasse. I denne artikeloversigt har vi ikke taget hensyn til produktets pris, da listerne ikke er en intern sammenligning, men blot giver et overblik over, hvad du skal overveje at købe inden for hver kategori.

Årets bedste bærbare computere

Både redaktionerne på Alt om DATA og Datatid TechLife har haft mange bærbare computere gennem hænderne, og det er tydeligt, at barren for en både flot og funktionel computer er løftet. Det elegante look er ikke kun forbeholdt Mac'erne. Om du vil have en let eller kraftig computer, er det sværeste valg.

Anbefaler: Asus Chromebook Flip C302CAsus Chromebook Flip C302C, 4,5/5 stjerner
Anbefaler: Apple MacBook Pro 13” med Touch Bar, 4/5 stjerner
Testvinder: Dell Precision 5520, 4/5 stjerner
Anbefaler:Acer Swift 7, 4/5 stjerner
Anbefaler: Lenovo IdeaPad 510S, 4/5 stjerner 
Testvinder: Dell Latitude 7480, 4/5 stjerner
Anbefaler: Asus Asuspro B9440UA, 4/5 stjerner
Anbefaler: Fujitsu Lifebook S937, 4,5/5 stjerner
Anbefaler: Panasonic Toughbook CF-33, 4/5 stjerner

HP EliteBook x360. Foto: HP

Anbefaler: HP EliteBook x360 1030 G2: 4/5 stjerner
Denne Elitebook x360 giver dig ikke bare fin ydelse og batterilevetid, men sikrer også, at ingen kan kigge med over skulderen, når du bruger den på farten. Det er en fordel at kunne arbejde på for eksempel pendlerturen, men informationer er mere sårbare, når de forlader virksomhedens trygge rammer.

Du skal have tanke på sikkerheden, og med HP’s Elitebook er der tænkt på stort set alt for at holde data sikre. Det resulterede i følgende dom: "En bærbar til den virkelig kræsne businessbruger med et stort budget. Den er gennemført på alle leder og kanter og har et væld af stærke features, der gør det nemt og sikkert at arbejde på farten."

 

Årets bedste hovedtelefoner

Markedet bugner af hovedtelefoner, og der er noget for alle uanset, om du vil have in-ears, over-ears, around-ears, eller om den skal være trådløs, vandtæt eller bare give god musikkvalitet. Her får du et overblik over alle de bedste på markedet.

Testvinder: B&O Beoplay E8 4/5 stjerner
Anbefaler: Blue Ella  4/5 stjerner
Testvinder: Bose Quietcomfort 35 4/5 stjerner
Anbefaler: Denon AH-GC20 4/5 stjerner
Bedste køb: Grado iGe  4.5/5 stjerner
Testvinder: Grado SR 125e 4/5 stjerner
Anbefaler: Jabra Elite Sport 4/5 stjerner
Anbefaler: Philips Flite SHB4205 4/5 stjerner
Anbefaler: Pioneer Rayz Plus 4/5 stjerner
Anbefaler: Plantronics RIG 500 HS 4/5 stjerner
Anbefaler: Sennheiser HD 579  4.5/5 stjerner
Testvinder: Sennheiser Momentum In-EarSennheiser Momentum In-Ear  4.5/5 stjerner
Anbefaler: Sony MDR-1000X  4/5 stjerner
Anbefaler: Steelseries Arctis 5  5/5 stjerner

Plantronics Voyager 8200 UC. Foto: Plantronics

Anbefaler: Plantronics Voyager 8200 UC, 4.5/5 stjerner
Privatliv og job, arbejde og underholdning; tingene flyder mere og mere sammen. Intet headset er så alsidigt som Plantronics Voyager 8200 UC, der på fineste vis forener kvalitetslyd og godt design med alle de funktioner, man kan ønske sig på et travlt kontor, eller når der arbejdes på farten.

De mange funktioner sikrede denne dom: "Det er hverken lydkvaliteten, designet eller funktionerne i sig selv, men den unikke kombination af et godt design, lækker lyd og et uhørt antal professionelle kontorfunktioner, der gør dette headset til noget helt særligt."

 

Årets bedste smartphones

Den uundværlige mobil findes i et væld af afskygninger, og det er fuldstændig individuelt, om man foretrækker en stor eller lille skærm, og om styresystemet skal være Android eller iOS. Her er vores bud på et godt køb!

Mellemklasse:
Testvinder: OnePlus 3T, 5/5 stjerner
Anbefaler: Doro 8040, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Samsung Galaxy A5, 4/5 stjerner

High end:
Anbefaler: HP Elite x3, 4.5/5 stjerner
Testvinder: HTC U11, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Motorola Moto Z, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Samsung Galaxy Note8, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Samsung Galaxy S8, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Sony Xperia XZ1, 4/5 stjerner

Anbefaler: Huawei Mate 10 Pro, 4.5/5 stjerner
Huawei har længe gjort sig bemærket på mobilmarkedet med fremragende smartphones til lave priser. Denne topmodel ligger i den dyre ende, men den byder da også på kunstig intelligens, fremragende kamera (med hele fire af slagsen) og en stor skærm på 6". Udseendet er også i orden med aluminium og vandafvisende glas. Derudover får du en batterilevetid på omkring to dages brug.

Huawei Mate 10 Pro. Foto: Huawei

 

Årets bedste lyd og højttalere

Forstærkere, lydbarer, mikrofoner og højttalere er naturligvis også en del af redaktionernes testområde. Har god lyd din interesse, så kan du overveje at forkæle dit hjem med et eller flere af følgende produkter ...

Anbefaler: Blue Raspberry 4.5/5 stjerner
Testvinder: Bose SoundTouch 300 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Creative Sound BlasterX Katana 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Dell Portable Speaker AD211 4/5 stjerner
Testvinder: Pure Evoke H4 4/5 stjerner
Anbefaler: Sony HT-NT5 4/5 stjerner
Bedste køb: UE Wonderboom  4/5 stjerner
Anbefaler: Elac EA101EQ-G  4.5/5 stjerner

Bedste køb: Yamaha YAS-306, 4/5 stjerner
Med de tynde flad-tv'er, der har dårlig lyd, er en lydbar næsten uundværlig. YAS-306 er relativ billig, men som en del af Yamahas MusicCast-system kan den streame indhold til andre enheder i systemet. Det stær-keste argument for denne lydbar – når vi ser bort fra prisen – er Air Sound Extreme, Yamahas virtuelle lydteknologi. Den sikrer en ret overbevisende lyd.

Yamaha YAS-306. Foto: Yamaha

 

Årets bedste tablets

Noget af markedet for tablets er blevet slugt af de mange 2 i 1-computere, der vælter frem på markedet, men den lille bærbare tablet har stadig sine tilhængere. Den er kompakt, ret hurtig og oplagt at tage med på møder – plus god til at underholde børn på tog- eller bilturen.

Anbefaler: Apple iPad Pro 10,5” , 4.5/5 stjerner
Bedste køb: Asus ZenPad 3S 10 Z500KL , 4/5 stjerner
Testvinder: Samsung Galaxy Tab S3, 4.5/5 stjerner

Testvinder: Lenovo Tab 3 Pro, 4/5 stjerner
Denne tablet fra Lenovo er lidt ud over det sædvanlige. Den ser stilig ud og har en indbygget stander, men der er tale om noget så sjældent som en tablet med indbygget projektor, der kan projicere et billede på op til 70" på din væg! Som tablet derhjemme til alle formål – og ikke mindst underholdning – er Lenovo Tab 3 Pro efter vores opfattelse genial. Læg dertil den kvikke ydelse og godkendte pris, og vi har et sikkert hit!

Lenovo Tab 3 Pro. Foto: Lenovo

 

Se flere af årets bedste bedste produkter i kategorier som gaming-bærbare, projektorer, sikkerhed, skærme printere, harddiske, wearables og andet hos Alt om DATA.

 

Årets bedste kameraer

Selvom salget af dedikerede digitalkameraer har været faldende de sidste par år, sker der stadig en rivende udvikling, og kameraerne kan stadig slå de fleste smartphones på fotokvalitet. Derudover er der dukket både action- og 360-graders kameraer op på fotomarkedet, hvor både nye og gamle producenter kæmper.

Anbefaler: Samsung Gear 360 +VR brille, 4/5 stjerner
Anbefaler: Sony a6300 , 4/5 stjerner
Anbefaler: Panasonic Lumix FZ2000 , 4/5 stjerner
Anbefaler: Panasonic Lumix GX800 , 4/5 stjerner
Testvinder: Panasonic Lumix GH5, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Canon D77, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Panasonic Lumix GX80, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Pentax K1, 4.5/5 stjerner

360Fly 4K. Foto: 360fly

Anbefaler: 360Fly 4K, 4/5 stjerner
Dette er et af de mange, nye 360 graders-kameraer, der endda kan optage video i 4K. Dine videoer gemmes i kameraet, hvor der er 64 GB lager, og de kan hurtigt hentes ned på mobilen. Du behøver ikke andet end din smartphone for at bevæge dig rundt i 360 graders-billederne, men oplevelsen bliver større, hvis du bruger en Google Cardboard-brille.

 

Årets bedste tv'er

Priserne på flad-tv'er er raslet ned, så selv 4K/UHD-tv'er og OLED-skærme er ved at komme inden for økonomisk rækkevidde for almindelige forbrugere. Også store skærme har taget et prisdyk. Her er vores bud på en række gode tv'er.

Testvinder: Philips 55POS9002, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: LG 55B6, 4/5 stjerner
Testvinder: Panasonic TX-40DX600E, 4.5/5 stjerner
Testvinder:  Panasonic TX-65EZ950E , 4.5/5 stjerner

Testvinder: Panasonic TX-55EX600E, 4/5 stjerner
Billedmæssigt imponerer dette Panasonic-tv, når man tager prisen med i betragtningen. Det skyldes ikke mindst de grundigt justerede forudindstillinger, som giver et meget korrekt billede i forhold til, hvad du ellers oplever i prisklassen. Brug for eksempel indstillingen True Cinema til film, og du får masser af nuancer i sorte billedområder (som ellers er svære at gengive) samt et billede, der virker meget naturligt.

Lydmæssigt er tv’et også godkendt. Der er god krop og fylde i stemmer, så det er let at høre, hvad der bliver sagt. Din begejstring for det vil stige, jo længere tid du bruger det. De naturlige farver og den lette betjening betyder, at du kan slappe af og se film og tv i timevis uden at blive træt.

Panasonic TX-55EX600E. Foto: Panasonic

 

Årets bedste routere

Der har været en stærkt øget fokus på routere i takt med, at flere og flere produkter i både hjemmet og på kontoret går på internettet. Vi forlanger stabilt og hurtigt internet uanset, hvor vi befinder os i hjemmet. Det har også betydet, at vi har set en ny type routere komme på markedet, nemlig mesh-routere. Den nye mesh-teknologi består af flere routere, der tilsammen udgør ét netværk med samme navn og password. Dine netforbundne enheder, vil automatisk koble sig på den enhed, der har det stærkeste signal.

Netgear Orbi RBK30 Tri-band Wi-Fi-system. Foto: Netgear

Anbefaler: Asus Lyra Tri-band Wi-Fi-system, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: F-Secure Sense, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Linksys Velop WHW0303 , 5/5 stjerner
Anbefaler: Linksys WRT32X, 4.5/5 stjerner
Testvinder: Netgear Nighthawk X10 R9000 AD7200 S, 5/5 stjerner
Bedste køb: Synology RT2600ac Router , 4/5 stjerner
Anbefaler: TP-Link Archer C5400 v2 , 4.5/5 stjerner
Anbefaler: TP-Link Deco M5, 4.5/5 stjerner

Testvinder: Netgear Orbi RBK30 Tri-band Wi-Fi-system, 4.5/5 stjerner
Netgear Orbi RBK30 er en god begyndelse på en effektiv mesh-løsning til et opkoblet hjem med et etage-areal på op til 200 kvm. Opsætning går let fra en mobil, mens de mere avancerede features tilgås via en browser. Designet er pænt, og de tre LAN-porte på routeren er rare at have til kablede opkoblinger.

 

Årets bedste smart home

Kickscooter ES1. Foto: PR

Vi har i mange år talt om smart home, men på redaktionen er vi enige om, at nu er det her. Smart home-begrebet dækker netforbunden, automatiseret og smart teknologi – det kan være elpærer, kaffemaskiner, opvaskemaskiner, robotstøvsugere og mange andre ting til hjemmet, som du kan programmere og styre via det trådløse netværk. Mange nye hvidevarer har fået indbygget Wi-Fi, og digitale assistenter gør, at vi også snart skal vænne os til at tale med vores smarte hjem.

Anbefaler: Hoverboard Kawasaki, 4.5/5 stjerner
Testvinder: iRobot Roomba 980, 4.5/5 stjerner
Testvinder: Smarter Coffee
Anbefaler:Tado smart radiator, 4.5/5 stjerner
Anbefaler: Witt Mycook Touch, 4/5 stjerner
Testvinder: Philips Hue, 4.5/5 stjerner

Anbefaler: Kickscooter ES1, 4/5 stjerner
Med en fart på op til 20 km/t. passer Kickscooter godt til en tur hen ad cykelstien. Skub den i gang med foden, så tager den selv fat og bruger den elektriske motor til at føre dig afsted. Du skal bare holde balancen og styre med stangen.

 

Vind årets bedste produkter
Alt om DATA og Datatid TechLife giver dig chancen for at vinde 13 af årets bedste produkter. Klik ind og deltag i konkurrencen her.

 

Artiklen er publiceret i samarbejde med altomdata.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
HP
Test: OLED i referenceklasse
Panasonic FZ800 byder på noget af det sejeste, vi har set af billedkvalitet, helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Der er linet op til en oplevelse ud over det sædvanlige!
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her