Annonce
Have

Flyt udenfor! Sådan skaber du hygge i haven

Lyskæder eller et bjerg af puder. Der er masser af måder, man kan skabe hygge på i haven. Vi har samlet en række ideer til dig her.

Sommeren er over os, og det betyder udendørs hygge. Vi har samlet det lækreste inspiration lige her. Glasbeholder fra House Doctor - Selandia bord fra Skagerak. Fotos: iBOLIGEN.dk/PR

Hygge i haven

Der er ikke noget bedre end lange sommeraftener på terrassen, hvor man kan nyde et glas kold rosé eller læse en bog i lanternes skær.

Rattan er en hot trend lige nu. Så skal du have en moderne udendørs-oase, kan du fylde den med kurvemøbel. Her ses Hanging Egg Chair fra Sika Design.

Når aftenen falder på, kan man gøre det ekstra hyggeligt med en lyskæde. Urtepotter i guld fra H&M Home. Lyskæde fra House Doctor.

Fliser er altid et godt udgangspunkt for en terrasse - her med smukke plantebed. Gammelgårdsstenene er fra Farum Beton.

Hvad enten man har altan, have eller terrasse, så er der masser af måder at skrue op for hyggen på.

Der skal ikke ret meget til, før dit udendørsareal er piftet op. Stolene til højre er fra Madam Stoltz, lanternen er fra HM Home, planteboksen fra Ferm Living og kurvene fra Hübsch.

Kuglerne fra Madam Stoltz pynter rigtig fint på terrassen eller altanen. Vaserne fra samme mærke er placeret oven på nogle trækasser, hvilket er en smart måde at lave niveauer på.

Det kan enten være med nogle lækre havemøbler, nogle farverige hynder eller en smuk lyskæde. Vi har samlet en masse inspiration til dig, der bygge din egen oase udenfor.

Partner:

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Se billederne: Dødsbo blev ombygget for 4,8 mio. kr.
Parret Pernille Frandsen og Thomas Hansen faldt for en funkisvilla fra 1933 med udsigt over Vejle. Men de måtte sande, at huset – et dødsbo – skulle laves helt om for at passe til deres familieliv med to hjemmeboende børn, så projektet kom til at tage to år.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce
Annonce
Bolig
Se dig for, og spar mange penge på ny grill
Der er stor forskel på, hvad de samme grill bliver solgt til på tværs af butikkerne. Du sparer i gennemsnit 29 procent ved at holde øje. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her