Annonce
Have

Spar 2600 kroner på robotplæneklipperen

Der er i gennemsnit over 20 procent at spare på robotplæneklipperen ved at købe den det billigste sted i stedet for det dyreste.

Forbrugerstyrelsen råder også til at tjekke prisen flere steder, når man handler haveudstyr, fordi der kan være penge at spare. Arkivfoto: Melissa Kühn Hjerrild

Hvis du drømmer om at smække benene op i stedet for at slå græs, når solen omsider skinner, så skal du nok have fat i en robotplæneklipper.

Men det koster også at få robotplæneklipperen til at gøre arbejdet for dig. Og så kan der være gode penge at spare ved ikke at hoppe på det første og bedste tilbud.

Ser man på de ti mest populære robotplæneklippere på Pricerunner, så er der i gennemsnit 2600 kroner at spare ved at købe robotplæneklipperen i den billigste butik frem for i den dyreste. Det viser en prissammenligning foretaget af Pricerunner.

I gennemsnit er der tale om en besparelse på 21 procent på tværs af de ti mest søgte modeller.

- De nye robotplæneklippere er blevet meget populære, og der findes mange modeller. Priserne er i den høje ende, men det er faktisk muligt at spare flere tusinde kroner, når du køber en af de populære robotplæneklippere, lyder det fra country manager hos Pricerunner Martin Andersen.

Fakta

Besparelse fra dyreste til billigste butik på de ti mest søgte robotplæneklippere

  • Robomow RC304: 27 procents besparelse.
  • Worx Landroid WR105SI: 34 procents besparelse.
  • Gardena Sileno: 48 procents besparelse.
  • Texas Smart G-Force: 10 procents besparelse.
  • Bosch Indego 400 Connect: 16 procents besparelse.
  • Gardena Sileno+ 1300: 47 procents besparelse.
  • Stiga Autoclip M3: 1 procents besparelse.
  • AL-KO Robolinho 100: 23 procents besparelse.
  • Worx WORX Landroid M WG790E: 3 procents besparelse.
  • Robomow RC 308U: 6 procents besparelse.

Kilde: Pricerunner, priser tjekket 6. marts.

- Der er markant store prisforskelle på identiske robotplæneklippere, og derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, inden du køber en robotplæneklipper.

To modeller af mærket Gardena skiller sig særligt ud i prissammenligningen. Her kan man nemlig spare henholdsvis 47 og 48 procent ved at købe robotplæneklipperen det billigste frem for det dyreste sted.

I kroner og øre løber det op i en besparelse på 9824 kroner på modellen Gardena Sileno+, som det billigste sted kan købes til 11.004 kroner. Besparelsen er på 6704 kroner på modellen Gardena Sileno, som det billigste sted koster 7295 kroner.

Robotplæneklipperne ligger generelt i et dyrere leje end de øvrige plæneklippere. Derfor bør man også overveje sit reelle behov, når man regner på, hvad robotplæneklipperen må koste.

Testvirksomheden Bedst-i-Test har lavet en test af robotplæneklippere, hvor de er kommet frem til, at man med en jævn, ukompliceret og ikke alt for stor græsplæne bør kunne klare sig med en forholdsvis enkel model til omkring 10.000 kroner.

Skal den kunne klare en middelsvær til svær græsplæne, skal man op i et prisleje omkring 15.000 kroner ifølge testen.

Forbrugerstyrelsen råder også til at tjekke prisen flere steder, når man handler haveudstyr, fordi der kan være penge at spare.

- Køber du dit haveudstyr, havemøbler og planter på nettet, så vær opmærksom på, hvad prisen bliver inklusive fragt, lyder det også på Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

/ritzau fokus/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her