*

Boligreportage

Forvandl dit hjem til en oplevelse med farver og souvenirs

I den franske herskabsbolig er der skruet op både farver, teksturer og rejseminder. Se om du tør springe ud i det samme.

Kom indenfor i den farverige franske bolig, der er spækket med personlige rejseminder. Fotos: iBoligen.dk

Glade rejseminder

Partner

fakta JP - iBOLIGEN.DK.png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBoligen.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBoligen.dk

At rejse er at leve, og hvorfor så ikke pryde boligen med alle de glade rejseminder, man har samlet sammen. Det er lige præcis, hvad man har gjort i det charmerende hôtel particulier.

LÆS OGSÅ: Se hvad farver kan gøre! Klassisk bolig får moderne makeover

Boligen er en parisisk drøm med et overflod af fine feriefund og et modigt væld af farver, der strækker sig helt fra det azurblå køkken til og det koralfarvede soveværelse.

Fra Marokko til Usbekistan

Ikke overraskende, har man sluppet en svært farveglad designer løs i lejligheden, den London-baserede Tara Craig, der ikke er bange for at bruge tekstiler og nuancer fra hver sin ende af farveskalaen.

Indretningen er legesyg, men bestemt ikke tilfældig. Craig fik nemlig til opgave at kreere et hjem med personlighed for den meget rejselystne beboer. Og hvilken bedre måde at skabe hygge på, end ved at udstille de mange souvenirs og samleobjekter, som der har hobet sig op.

Beboeren er glad for at rejse verden rundt, og det er også tydeligt i indretningen! Se blot disse sjove figurer på væggen.

Som man kan se på billedet, er designeren bag den kreative indretning, britiske Tara Craig, kke været bange for at blande forskellige stilarter, teksturer og ikke mindst farver.

I stuen kan man finde en masse sjove detaljer, såsom de marokkanske sko, som har fået en plads over sofaen.

LÆS OGSÅ: De lækreste nyheder fra Ferm Living

Tag blot et kig på kimonoen fra Japan, det farverige tæppe fra Usbekistan og de marokkanske sko, som hænger i en ramme over sofaen. De blå nuancer går igen i hele lejligheden, hvilket man også ser i stuen med det lidt vovede tapet med grønne blade på.

Et blåt køkken - og en bordeauxfarvet ovn

Køkkenet er uden tvivl lejlighedens mest iøjnefaldende rum. Her har man for alvor skruet op for farverne ved at male køkkenlågerne i en klar blå farve. Midt i det hele står en bordeauxfarvet ovn, der skaber en fin kontrast i rummet.

Et helt igennem hyggeligt rum, hvor man godt kunne se sig selv nyde en croissant og en espresso i bedste pariser stil.

Den fine sengegavl er håndlavet og fra mærket Ensemblier, som designeren Tara Craig selv står bag.

En anden fin detalje er den bordeauxfarvede ovn, som står i fin kontrast til de blå køkkenlåger.

LÆS OGSÅ: 65 meter lang luksushytte - som at være midt i naturen

Bevæger vi os over i lejlighedens ene soveværelse, er det jordfarverne, der dominerer. Lige fra gardinerne til væggen til den store håndlavede sengegavl, som er fra Tara Craigs eget mærke, Ensemblier.

Du kan læse mere om boligen her.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her