Seneste Boligreportage
13.02

Samler-par skaber hulestemning med vintage

Der er lidt af en stemning af vintage og Aladdins hule hjemme hos Camilla og Ib Røntoft-Hansen. Der er mørke farver, gyldne metaller og en regel om at mikse frem for at matche, og stilen fortsætter i parrets interiørbutik i byen.

De mestrer kunsten at udnytte hver en kvadratcentimeter

Selv om lejligheden ikke er mere end 64 kvm og huser både far, mor og snart etårige Ask, har familien alligevel overskydende opbevaringsplads. Arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen og kæresten Soffy Dombernowsky bygger selv deres møbler – og indtænker masser af opbevaring.

»Lamper er for huset, hvad sko er for en kvinde«

Sådan siger Sanne Lønskov, som er flyttet fra en lejlighed i Valby til en villa i Holte, så hun og familien kunne få lys, luft og grønne områder omkring sig. De nyder deres gamle, charmerende villa, hvor der er plads til au pair i kælderen, teenager på loftværelset og walk-in-closet – til sko!
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler
Verdens bedste bryggere lefler ikke for markedets smagsløg
Belgien er kendt for politiske skandaler og en blodig kolonifortid. Men landet er også fortællingen om legendariske munkebryggerier og verdens bedste øl, der for belgierne er, hvad vinen er for franskmændene. 
Se flere
Afskeden med en ven har været med til at hjælpe stjernen: I dag vil han sikre Danmark en stor triumf
Magnus Cort har fået en ny rolle på sit hold efter afskeden med en dansk holdkammerat, som han dog stadig savner. Samtidig kan en Tour-triumf være med til at hjælpe ham med at opfylde målet om at vinde lørdagens monument. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her