Seneste Boligreportage
09.12

»Lamper er for huset, hvad sko er for en kvinde«

Sådan siger Sanne Lønskov, som er flyttet fra en lejlighed i Valby til en villa i Holte, så hun og familien kunne få lys, luft og grønne områder omkring sig. De nyder deres gamle, charmerende villa, hvor der er plads til au pair i kælderen, teenager på loftværelset og walk-in-closet – til sko!

Fyldt med kunst: Vesterbrolejligheden fik kant og personlighed

Hos den kunstinteresserede filmklipper Jeppe Bødskov er det kunsten, der får lov til at tale i indretningen. Det er en igangværende proces i hans lejlighed på Vesterbro i København, hvor kunstværkerne skaber rummet, og hvor der ofte bliver skiftet ud med nye værker – eller blot rokeret rundt på de eksisterende.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler
I Kunta Kintes fodspor: I Gambias bagland findes det rigtige eventyr
Atlanterhavskysten med attraktive strande og sol hele vinteren er og bliver Gambias trækplaster nummer et. Men kombineret med en tur i baglandet og over grænsen til Senegal udvikler en fin ferie sig til en spændende rejse. 
Se flere
Glem ikke batterierne i lysende sko og talende dukker
Mange produkter indeholder batterier, som man måske ikke lige tænker over. Men de skal sorteres for sig, når produktet skal smides ud. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her