Seneste Boligreportage
30.05

Skandinaviske detaljer præger børnefamiliens hus i London

I en charmerende villa i den nordlige del af London bor en skandinavisk børnefamilie. I indretningen har der både været fokus på at skabe en stilren oase med skandinavisk kvalitet, men også et hjem, der oser af dansk hygge og gode minder.
18.05

»Vi vil kede os i en nyrenoveret lejlighed«

Birgit Saabye er uddannet på teatret, Eric Saabye er grafiker og fotograf, og tilsammen elsker de to visuelle mennesker at iscenesætte og indrette hjemmet i Randers, så både de og gæster får en oplevelse ud af at bevæge sig rundt i det finurlige hjem, der er fyldt med farver, keramik og genbrug.
Se flere nyheder
Livsstil lige nu
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Bolig
På gartnerens landsted er barndommens drømme blevet voksenlivets virkelighed
Gartner Chantelle McLean har siden barnsben elsket havelivet og den iboende følelse af frihed, den friske luft og nærheden til naturen. Det var en af årsagerne til, at hun og hendes mand forlod byen og flyttede på landet for at blive selvforsynende på dele-gården på Sydsjælland. 
Se flere