Bolig

Møbler til det lille hjem

Hvis pladsen er trang i hjemmet, findes der et hav af praktiske møbler, som fylder meget lidt, eller som har flere praktiske funktioner. Det gælder både entrémøblerne og møblerne til den lille stue eller soveværelset.

Kvadratisk og praktisk

Kommode, Nomess

Der er skruet op for både design og praktik med Nomess Copenhagens møbel Clear Drawer. Det kvadratiske møbel kan fungere som skænk eller kommode, men også bruges som et praktisk møbel i køkkenet eller på badeværelset – og så har det hjul. Der er i alt 24 skuffer i gennemsigtig akryl, og det skaber et hurtigt overblik. Pris: 24.995 kr.

www.nomess.dk

Brug loftet

Tøjstativ, Lind DNA

Når pladsen er begrænset, hvorfor så ikke udnytte loftet? Det aarhusianske designfirma Lind DNA har kreeret det fine, bæredygtige tøjstativ Swing, som sættes op i loftet ved hjælp af dekorative lædersnore af genbrugslæder. Snorene kan justeres i højden. Det minimalistiske tøjstativ fås i tre farver: Oak black, Oak nature og Oak brown. Pris: fra 1.500 kr.

www.linddna.com

Æstetisk og funktionelt

Sofabord, Muuto

Det fine bord af solidt stenmateriale er råt i sit udtryk, men bliver med sine runde former også et æstetisk element i hjemmet. Danske Muuto står bag det lille bord, der med sine to niveauer skaber plads til lidt af hvert. Og med sin cylinderform kan det presses ind i de fleste hjem, hvor der skal tænkes praktisk, når det kommer til indretningen. Pris: 2.395 kr.

www.muutoo.com

Smuk opbevaring

Tøjstativ, Bolia

Det elegante tøjstativ med navnet Soulland Tolerance Hanger er designet af den danske tøjdesigner Soulland for Bolia. Der er blevet leget med både former og farver, og derfor er det ikke bare et hængende tøjstativ, men derimod et møbel, der også pynter. At det så derudover også optager meget lidt plads, er kun en fordel, hvis pladsen er trang. Pris: 899 kr.

www.bolia.com

Den stumme tjener

Stumtjener, Mater

Det danske designhus Mater har lavet den finurlige stumtjener Trumpet Coat Stand, som fylder meget lidt i entréen, men som samtidig pynter. Fordi der er mange “trompetarme“ at hænge overtøjet på, er møblet optimalt til den lille entré. Trumpet Coat Stand kan fås i farverne aluminium og sort. Pris: 5.000 kr.

www.materdesign.com

Et rummeligt sofabord

Sofabord, Au Maison

Hvorfor ikke give sofabordet en ekstra dimension ved at skabe opbevaringsplads under bordpladen – og så ovenikøbet på en dekorativ måde? Det smarte bord af glas og aluminium fra Au Maison er rummeligt med sine fire små rum til enten pyntegenstande eller ting, der er rare at have lige ved hånden i stuen. Pris: 1.999 kr.

www.aumaison.dk

Udnyt væggen

Opbevaringstavne, Au Maison

Det kan være nødvendigt at udnytte alle flader i rummet, hvis man bor småt. Med denne fine opbevaringstavle fra mærket Au Maison kan man hænge tingene op i stedet for at lade dem fylde i skufferne. Den smarte og dekorative tavle kan bruges til stort og småt i alle hjemmets rum. Pris: 799 kr.

www.aumaison.dk

To i én

Kommode, House Doctor

Den skæve, men enkle kommode af lys birkefinér fra House Doctor er både sjov og praktisk. Ikke bare kan møblet anvendes som kommode, men også som et forfriskende indslag i stuen i form af et sofabord, som er rigt på opbevaringsplads. Kommoden Mix er en del af en hel serie med forskudte former. Pris: 3.899 kr.

www.housedoctor.dk

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her