*

Bolig

Spir, guld og romerske søjler. Køb Danmarks billigste slot

For 15 mio. kr. kan du få to swimmingpools, 17 værelser med eget badeværelse og en 12.457 kvm stor grund

Sophienlyst Slot er bygget i 1880. Foto: Lilienhoff

Har du de ultimative prinsessedrømme eller et brændende ønske om at snige et 'von' ind midt i dit navn - så er der her en 15 mio. kroners mulighed.

For det beløb kan du nemlig blive ejer af det p.t. billigste slot til salg; Sophienlyst Slot, der ligger mellem vandet i Gamborg Fjord og Fønsvang Sø i Nørre Aaby ved Middelfart på Fyn.

Det skriver Boliga.

Slottet, der kom til salg onsdag, er oprindeligt bygget i 1880, ombygget i 2001 og løbende moderniseret siden 2013, hvor huset blev solgt på tvangsauktion for 4,75 mio. kr.

Spir, bladguld og romerske søjler

I dag bruges slottet til udlejning - i alt er der 17 værelser med eget badeværelse og to indendørs poolområder, der er et kapitel helt for sig selv.

Mens det ene poolområde er udformet med broer og en lille ø, er det andet dekoreret med en hel allé af romerske søjler.

I slottet er der to indendørs pool-områder. Foto: Lilienhoff

Det er dog ikke bare indvendigt liebhaveri, der gør ejendommen til et slot. Udvendigt er der nemlig et højt spir, kamtakkede murkroner, og så er facaden dekoreret med bladguld, skriver Boliga.

Til ejerne af slottet er der foruden titlen som slotsejer ikke de helt store riddersale og gobelingemakker at slå ud med armene i, hvis man bevarer den nuværende rumfordeling.

Afsnittet, der er sat til side til ejerne selv, udgør nemlig blot 120 ud af de i alt 1.344 kvadratmeter, men til gengæld er der første sals panoramaudsigt mod søen.

Se slottet her.

Boliga
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her