Annonce
Bolig

Spir, guld og romerske søjler. Køb Danmarks billigste slot

For 15 mio. kr. kan du få to swimmingpools, 17 værelser med eget badeværelse og en 12.457 kvm stor grund

Sophienlyst Slot er bygget i 1880. Foto: Lilienhoff

Har du de ultimative prinsessedrømme eller et brændende ønske om at snige et 'von' ind midt i dit navn - så er der her en 15 mio. kroners mulighed.

For det beløb kan du nemlig blive ejer af det p.t. billigste slot til salg; Sophienlyst Slot, der ligger mellem vandet i Gamborg Fjord og Fønsvang Sø i Nørre Aaby ved Middelfart på Fyn.

Det skriver Boliga.

Slottet, der kom til salg onsdag, er oprindeligt bygget i 1880, ombygget i 2001 og løbende moderniseret siden 2013, hvor huset blev solgt på tvangsauktion for 4,75 mio. kr.

Spir, bladguld og romerske søjler

I dag bruges slottet til udlejning - i alt er der 17 værelser med eget badeværelse og to indendørs poolområder, der er et kapitel helt for sig selv.

Mens det ene poolområde er udformet med broer og en lille ø, er det andet dekoreret med en hel allé af romerske søjler.

I slottet er der to indendørs pool-områder. Foto: Lilienhoff

Det er dog ikke bare indvendigt liebhaveri, der gør ejendommen til et slot. Udvendigt er der nemlig et højt spir, kamtakkede murkroner, og så er facaden dekoreret med bladguld, skriver Boliga.

Til ejerne af slottet er der foruden titlen som slotsejer ikke de helt store riddersale og gobelingemakker at slå ud med armene i, hvis man bevarer den nuværende rumfordeling.

Afsnittet, der er sat til side til ejerne selv, udgør nemlig blot 120 ud af de i alt 1.344 kvadratmeter, men til gengæld er der første sals panoramaudsigt mod søen.

Se slottet her.

Boliga

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Bolig lige nu
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her