Annonce
Bolig

Jussi Adler-Olsen sælger også arbejdsboligen: Her kommer Carl Mørck til live

Nu er der mulighed for at købe den ejendom, hvor forfatter Jussi Adler-Olsen har skrevet sine krimier.

Prisen på Jussi Adler-Olsens arbejdsvilla på Prins Valdemars Allé i Allerød er 5.995.000 kr. Foto: EDC Poul Erik Bech

Bestsellerforfatteren Jussi Adler-Olsen sælger ud af sine boliger i disse dage. For et par uger siden satte han sin private bolig til salg, og nu er turen så kommet til hans arbejdsvilla på Prins Valdemars Allé i Allerød, skriver Boliga. Det sted han siden 2012 har skrevet sine krimier om Carl Mørck og resten af Afdeling Q.

Prisen for boligen er 5.995.000 kr., og for de penge får du ikke kun visheden om, at de fængslende krimier er flydt fra tanker til tekst i samme lokaler som dit måske kommende soveværelse. Du får også et stort spisekøkken med brændeovn, en højloftet stue samt en placering nær både skov og centrum.

Da Jussi Adler-Olsen købte ejendommen, var de 266 kvadratmeter bolig blevet omdannet til erhvervsbolig. Foto: EDC Poul Erik Bech

Da Jussi Adler-Olsen købte ejendommen i 2012, var de 266 kvadratmeter bolig blevet omdannet til erhvervsbolig, og den status har den stadig. Ifølge mæglerens salgsannonce er der mange muligheder for at sætte sit eget præg på den - om det så skal være som arbejdsplads eller privat bolig.

LINK: Se de mange billeder af boligen her

Sælger flere boliger

Den anden ejendom, som Jussi Adler-Olsen har til salg, ligger også i Allerød. Det er hans private bolig, og han har kunnet glæde sig over et næsten eventyrligt hjem, hvor der ifølge ejendomsmægleren er fuglefløjt og besøg fra rådyrfamilier, fordi der er direkte adgang til skov. Det skriver Boliga.

Da Jussi Adler-Olsen købte ejendommen i 2012, var de 266 kvadratmeter bolig blevet omdannet til erhvervsbolig, og den status har den stadig. Foto: EDC Poul Erik Bech
Her har Jussi Adler-Olsen siden 2012 skrevet sine krimier om Carl Mørck og resten af Afdeling Q. Foto: EDC Poul Erik Bech

Her skal man dog have lidt flere penge op af lommen, for denne bolig er sat ud til 7.195.000 kr. For de penge får man blandt andet tagterrasse, pool, køkkenalrum og et wellness-badeværelse.

LINK: Se Jussi Adler-Olsens private bolig her

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her