Bolig

Indret med faux fauna

Er du ikke til tidligere levende, nu udstoppede dyr, kan du alligevel godt bringe faunaen ind i din bolig. Her er tre bud på hvordan.

De miljøvenlige hjortehoved-trofæer fra Miho Unexpectedshop er lavet af mdf-plader i Tyskland.

Trofæet

De miljøvenlige hjortehoved-trofæer fra Miho Unexpectedshop er lavet af mdf-plader i Tyskland. Hver hjort sendes som en flad pakke, hvilket gør det billigere og mere miljøvenligt at fragte rundt i verden, og så får man også lov til at samle det selv. Producenten lover, at det er ganske simpelt. De skal bare sættes sammen med gummiringe, der er ikke brug for hverken lim eller værktøj til samlearbejdet, og der er en udførlig instruktion med. Pris fra ca. 240 til 1.000 kr.

www.mihounexpectedshop.com

Husdyret

Det amerikanske designfirma Areaware står fauna-puderne. Foto: PR

Det amerikanske designfirma Areaware er kendt for sine finurlige og legende design. Et af deres mest populære design er fauna-puderne, som er designet af Ross Menuez. De findes i et væld af forskellige størrelser, farver og motiver, og alt fra grise, hjorte, egern, hunde, katte og ørne er at finde i fauna-kollektionen. Alle puderne er lavet af økologisk bomuld med polyester-fyld. De koster fra ca. 120 til 840 kr.

www.areaware.com

Fuglen

Det danske indretnings- og designfirma, Rice, har blandt ande kreeret disse små pyntepapegøjer. Foto: PR

Det danske indretnings- og designfirma Rice har for længst taget fauna-trenden til sig, blandt andet som motiver på deres melaninkrus. De har også kreeret disse små søde pyntepapegøjer, som fører fauna-trenden ind i hjemmet ganske diskret. I den lidt mere farverige kategori fås også en guirlande med små undulater og papegøjer i vintage-stil. For priser og forhandlerinfo henvises til hjemmesiden eller tlf.: 6311 3535.

www.ricebyrice.com

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her