*

Bolig

Her er årets største lejlighedshandel

Med en udbudspris på 27,5 millioner kr. satte en lejlighed på Nicolai Egtveds Gade på Christianshavn sidste år rekord som den dyreste lejlighed nogensinde på det danske marked.

Lejligheden, der ligger på Nicolai Egtveds Gade på Christianshavn, har slået rekorden som den dyreste lejlighedshandel. Foto: Siesbye Kapsch

Boligen blev udbudt af ejendomsmægleren Siesbye Kapsch i april 2014 og solgt i februar i år, men først nu er salgsprisen blevet tinglyst, og selvom der blev givet et pænt nedslag i prisen, ryger handlen alligevel ind som den hidtil største på lejlighedsmarkedet i år.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Ifølge tingbogen måtte køberen af med 20.650.000 kr. for at få adgang til de 320 kvm bolig, tre store tagterrasser på samlet set 200 kvm, udsigt over de københavnske spir, tre badeværelser og walk-in closet.

Rekorden står stadig

Trods den høje pris er det ikke lykkes at slå salgsrekorden på ejerlejlighedsmarkedet, som blev sat i 2008.

Her blev en 219 kvm stor penthouselejlighed solgt i Tuborg Havnepark i Hellerup for 24.650.000 kr.

Tuborg-området har i øvrigt lagt tungt ud i år. I februar blev en 218 kvm stor lejlighed solgt for 18 millioner kr., og det er første gang i syv år, at en bolig i den prisklasse er blevet afsat i det mondæne område.

Foto: Siesbye Kapsch

Ny nummer ét

Rekordsalget i 2008 kan meget vel stå for fald, når og hvis øjeblikkets pt. dyreste udbudte ejerlejlighed bliver solgt.

Boligen, der endnu ikke er færdigbygget, blev ifølge Boliga sat til salg i april for den nette sum af 30 millioner kr. og skubbede dermed lejligheden på Nicolai Egtveds Gade ned på en andenplads over de dyrest udbudte lejligheder nogensinde på det danske boligmarked.

Se billeder af lejligheden, der blev solgt for over 20 millioner kr. her

Se billeder af Danmarks pt. dyrest udbudte lejlighed her

Kilde: Boliga.dk
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

De byggede drømmehuset på bondens mark i Bjerring

Pia og Henrik Lau fik deres drøm opfyldt om at tegne, designe og bygge eget hus fra grunden. De er glade og stolte over drømmehuset på 270 kvm, som er indrettet funktionelt med arvestykker og moderne indretningsløsninger.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her