Seneste Bolig
02.10

Trin-for-trin guide: Skab personlighed med hjemmelavet kunst

En stak gamle magasiner, et par fjer og måske lidt neglelak – og så er du godt i gang med at kreere dine egne kunstværker. Det er ikke bare betydeligt billigere end en tur på kunstgalleriet, men gør også din indretning personlig og helt unik.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Tiden rinder ud for momsfrie pakker fra Kina

Regeringen vil fremsætte lovforslag, der pålægger internationale forsendelser moms fra 2021. Detailhandelsorgansationer glæder sig over mere fair konkurrence for danske butikker. Finans
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
På sporet af Tyrkiets græske mindretal: På Fyrsteøen ligger den glemte fortid gemt bag træerne på Håbets Bakke
Højt over øen Heybeli i Marmarahavet, som en hemmelighed gemt bag grønne fyrretræer, ligger det græsk-ortodokse Halki Seminar. Den forladte skole er et minde om dengang, hvor øen var præget af Tyrkiets græske mindretal. 
Se flere