Seneste Bolig
11.08

»Hvordan turde I købe en knaldrød lædersofa?«

Vov mere i boligindretningen, opfordrer stylist Anette Eckmann. Gennem flere årtier har hun stået for at designe og opbygge trendzonerne på Danmarks førende bolig- og interiørmesse, Formland, som er aktuel i Messecenter Herning igen 15. -18. august. Tidens trend er kunstnerisk og opulent boheme, siger hun.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Anders Fogh Rasmussen: Donald Trump skal have en høflig modtagelse

Anders Fogh Rasmussen
Det vil tjene Danmarks interesser at gøre et godt indtryk og at fremføre vore synspunkter stærkt og sagligt i stedet for at møde USA's præsident med virkelighedsfjerne demonstrationer.
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Portræt: Maria Bruun erobrede designverdenen med et hjørnespejl. Nu laver hun overdimensionerede bordben
»Mit design er simpelt og præcist, men med en enkelt detalje som fastholder, fascinerer eller provokerer beskueren,« fortæller den 34-årige Maria Bruun, der er aktuel med bordserien ”Big Foot” og stabelkasserne ”Dependables”. 
Se flere