*

Luksusbiler

Saudisk prins køber unik Bugatti

Der findes kun et eksemplar af Bugatti Vision Gran Turismo, som en prins har købt sammen med en ny Chiron.

Bugatti Chiron tv. og Vision Gran Turismo er begge købt for et ukendt beløb. Foto: Bugatti

I bilbranchen hersker der stadigvæk en naturlovslignende jagt på fart, der blev sat ind, allerede da verdens første bil fik konkurrence fra nummer to.

Men nu har en prins fra Saudi-Arabien sat foreløbig trumf på ved at købe to af de mest eksklusive og hurtigste biler i verden. Det er prins Badr bin Saud, der har investeret i den unikke Bugatti Vision Gran Turismo konceptbil og den helt nye Bugatti Chiron.

Førstnævnte findes kun i et enkelt eksemplar og er bl.a. udviklet til det kommende Playstation-spil Gran Tourismo Sport, mens Chiron er den hurtigste serieproducerede bil lige nu, og prinsen kan bryste sig af at have fået fingrene i det absolut første eksemplar.

Et billede slået op af ??? ?? ???? (@b14) den

Bugatti har selv offentliggjort handlen på deres Instagram-profil, og Bugatti Vision Gran Turismo var en drømmebil for prins Badr bin Saud, som er bilelsker og Bugatti-fan. Samtidig linker de til mandens Instagram-konto, der bærer navnet b14 og indeholder en lang række billeder af prinsens øvrige vognpark, som omfatter alverdens Ferrari, Lamborghini, Porsche og andet godt.

Bugattis muskelsvulmende konceptbil viser fremtidens hypersportsvogn

Bugatti offentliggør ikke prisen for de to unikke biler, men konstaterer blot, at kunden fik lov at købe de to superbiler efter at have afleveret det mest attraktive bud for Bugatti. Alene en Chiron koster 2,4 mio. euro.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her