*

Biler

Det nye Top Gear: Værten bliver køresyg

Først smadrer den nye vært, Chris Evans, en Jaguar, og nu er han blevet taget i noget, der ligner køresyge efter en tur i en Audi R8.

Chris Evans, her fotograferet ved siden af den gamle The Stig, er løbet ind i et hav af problemer med det nye Top Gear. Foto: PR

Kan manden overhovedet køre bil? Spørgsmålet melder sig om Top Gears nye højtprofilerede vært, Chris Evans, efter at han for nylig måtte en tur ud og trække frisk luft, da han havde testet en Audi R8.

Det skriver den engelske tabloidavis, The Sun, og der er kommet billeder frem, hvor en tydelig dårlig Harris står i vejsiden på Mazda Raceway Laguna Seca i USA.

Til forsvar skal dog bemærkes, at han var passager i Audien, der blev ført af den nye medvært, racerkøreren Sabine Schmitz, som til dagligt kører rundt på Nürburgring. Men historien kommer yderst ubelejligt.

I sidste uge refererede vi således engelske medier for historien om, at det nye program er løbet ind i en lang række problemer, efter at de højt estimere værter, Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond er fortid.

Blandt andet har Chris Evans smadret en helt ny Jaguar under optagelser, og nu er historien om køresyge altså aktuel, mens han angiveligt også har vanskeligt ved at køre bil samtidig med, at han fortæller om den.

Dermed skulle det være nødvendigt med op til 10 prøveoptagelser.

Flere andre problemer

For to uger siden beskrev en artikel i The Sun, hvordan man har et produktionsteam, hvor ingen ved noget om biler og BBC’s programdirektør, Kim Shillinglaw, blander sig i alt og driver Chris Evans, til vanvid.

Chris Evans’ betingelser for at overtage Top Gear var, at han havde fuld kontrol over tilrettelæggelsen, og da Evans angiveligt er lidt af en kontrol-freak, har det gjort samarbejdet med Kim Shillinglaw mere end vanskeligt.

Ifølge The Sun vil Chris Evans lave et helt nyt setup og helst endnu bedre programmer end det gamle Top Gear.

Men store dele af produktionsholdet skal genopbygges, og der er bilkundskaberne ikke ret store, mener avisen at vide.

Men mange af de store engelske medier spørger sig selv, om Chris Harris virkelig er manden, der skal føre Top Gear ind i fremtiden.

Tiden må vise, om det nye Top Gear bliver til Flop Gear.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Sherlock Holmes’ danske mareridt

Verdens største detektiv klarede de fleste opgaver med bravour – men i Danmark måtte han, eller rettere hans skaber, Arthur Conan Doyle, give op over for folk, der udnyttede ham.
Annonce
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her