Annonce
Biler

Næste Bugatti får 1.500 hk

Når den nye Veyron dukker op til næste år, bliver ydelsen enorm. Tricket er gå fra turbomotor til hybrid-power.

Den første og den sidste Bugatti Veyron. Så nu går spekulationerne på, hvad Bugatti så har gang i. Buddet lyder på en Veyron II med benzin-hybrid og ekstreme præstationer.

Bugatti – et selskab i Volkswagen Group – har nu bekræftet, at der arbejdes på en efterfølger til Veyron – og at det er sandsynligt, at Veyron II, eller hvad den kommer til at hedde, får omkring 1.500 hk.

At efterfølgeren for den hurtigste af alle får endnu mere effekt end dens forgænger, overrasker næppe ret mange. Men hvordan den kommer til at levere de 1.500 hk – dét er interessant: Bugatti-folk lader forstå, at effekten kommer fra en benzin-hybrid.

Med andre ord: Bugatti vil nu med ét slag distancere sig fra de nye superbiler – mest af alt Porsche 918 Spyder, McLaren P1 og Ferrari LaFerrari – der i virkelighedens verden har overhalet den eksisterende Veyron på effekt.

Hvor langt er Bugatti så med Veyron II? Vi vurderer, at den allerede kører som prototype og gætter på, at den præsenteres næste år som en camoufleret konceptbil.

Legetøj for verdens rigeste

1.500 hk er så mere eller mindre bekræftet. Men topfarten, hvad med den? Den hurtigste af alle eksisterende Veyroner har jo ramt 430 km/t. – så Bugatti sigter vel efter 450 km/t. Eller måske 480 km/t.

Husk på, at en stor del af bilverdenen regner i miles per hour – og her kommer 300 miles per hour som et naturligt mål efter den nuværendes topfart på 268.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Sådan skaber man verdens dyreste bil
Vi møder Achim Anscheidt og Jachin Schwalbe, som er henholdsvis designchef og teknik-troldmanden bag den 16-cylindrede Bugatti Chiron. De fortæller, hvordan man udvikler verdens mest kostbare køretøj.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her