Annonce
Biler

Nissan Qashqai er årets campingtrækker

Den faceliftede udgave af Nissan Qashqai kan nu kalde sig Årets Campingtrækker 2018.

Nissan Qashqai kan nu kalde sig Årets Campingtrækker 2018. Foto: Nissan

De høje biler holder også deres indtog i campingverdenen, hvor den faceliftede Nissan Qashqai nu er kåret til Årets Campingtrækker af Dansk Camping Union (DCU), der er interesseorganisation for landets campister. Helt specifikt er vinderbilen en Qashqai med 130 hk dieselmotor i topudgaven Tekna Plus. Forud for kåringen havde de fem jurymedlemmer testet en række biler i finalefeltet.

Rolig med campingvognen

Her pegede juryen på, at Nissan Qashqai trak fra de andre i feltet med gode resultater i manøvrekørslen og rolig omgang med campingvognen på landevej.

Stefan Rosendal, der arbejder i teknisk afdeling hos DCU, uddyber.

»Nissan Qashqai er en velafstemt familie-crossover med gode køreegenskaber. Den er retningsstabil, også i kurvekørsel, og den klarer sig som campingtrækker over gennemsnittet for de høje biler. Plusser er pris, gode pladsforhold og en velafstemt drivlinje, «siger Stefan Rosendal, som peger på, at Qashqai også har prædikatet godkendt til ”Stærk med træk”.

Den nuværende model har rødder tilbage til 2013 og fik et facelift i fjor.

Modellen ligger højt på salgslisterne, godt hjulpet af kampagnemodeller og rabatter på modellen, der starter fra 235.000 kr. Tekna-Plus udgaverne med den 130 hk dieselmotor begynder fra 333.000 kr.

Hos Nissan er landechef Ralph Gonsalves helt naturligt tilfreds med titlen.

»Det er fantastisk at blive kåret til Årets Campingtrækker 2018. Vi er meget glade for denne anerkendelse fra brugere, der virkelig kræver noget af deres bil i helt praktisk forstand,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Magten får den, som forstår at bruge den

Mikkelsens afgang giver Pape plads, men formanden står over for en vanskelig opgave.
Annonce
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her