"Jeg kan være macho trods makeup"

Selvom Emil Thorup bruger makeup, gør han mange "mandeting".

Artiklens øverste billede
Emil Thorup er tiltrukket af kæresten Hannah, fordi hun er en feminin og svag lille pige, der skal hjælpes.

Tv- og radiovært Emil Thorup bliver ”holdt nede med barduner” af kæresten Hannah, 22, som er medicinstuderende, fortæller han i et interview med ALT for damerne, hvor han også afslører, at man godt kan have en vis macho-attitude, selv om man bruger makeup.

- Jeg kan godt lide at være den store, der bestemmer. I et skænderi kan jeg godt blive sådan lidt, "Prøv at se, hvad jeg giver dig. Du har et hus, en bil og et sommerhus. Du har alt, hvad du kan drømme om." Men så siger hun bare: "Det er ikke noget, jeg har bedt om. Vi kan bo i en etværelses i Nordvest. Jeg er ligeglad. Bare det er sammen med dig, så er jeg lykkelig." Der er jo ikke noget comeback til det. Jeg synes, at når man ikke er gift eller har børn, så gælder det om at holde alting adskilt så lang tid som overhovedet muligt. Så det kun er kærligheden til hinanden, der holder os sammen. Jeg vil have, at hun skal kunne gå fra mig på fem minutter, hvis det er det, hun har lyst til, siger Emil Thorup til ALT for damerne.

Læs også på ALTfordamerne.dk: Kender du (alle) dine erogene zoner?

Når det gælder oprydning, er han den mest pertentlige af de to, for kæresten Hannah er ”et ekstremt rodehoved”, mener han.

- Jeg pakker hendes glattejern sammen to-tre gange om dagen. I starten skændtes vi meget om det. Jeg er nået til et punkt nu, hvor jeg nok bare skal holde min kæft, for jeg har også mange forfærdelige sider. Hun synes, at det er vildt irriterende, at jeg ikke bare kan slappe af, uden at puderne er puffede, og opvaskeren kører.

Trods pertentligheden og det pletfri ydre føler Emil Thorup sig ikke mere feminin end andre mænd.

- Jeg er faktisk ikke mere feminin end de fleste mænd. Det kan godt være, at jeg slutter det hele af med en god aftenmakeup, inden jeg skal ud, men i alle andre henseender er jeg en mande-mand. Jeg samler ting og borer huller og lægger budgetter og skal have ro, når jeg spiller computer. Jeg har lige skiftet pære i forlygten på bilen og puttet luft i dækkene, men det fortæller jeg bare ikke nogen om, for det er lidt out of character. Hannah kan ikke løfte sin kuffert op ad trapperne. Hun er ikke sådan en kvinde, der bare lige tager fat. Det er der, hun differentierer sig fra mine veninder. Det er også derfor, jeg bliver seksuelt tiltrukket af hende, fordi hun er en feminin og svag lille pige, der skal hjælpes, siger Emil Thorup.

Læs hele interviewet med Emil Thorup på ALTfordamerne.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.