Annonce
Livsstil

Den store kysseguide

Du kender garanteret alle slangudtrykkene for at kysse. Men ved du også, hvordan man gør det ordentligt...?

Et godt kys leveres altid af en kysser, der tror på sig selv. Illustration: Jørgen Eivind Hansen

Sådan udfører du: Det perfekte kys

1. Før du stiger om bord i din kærestes mund, skal du huske at dreje hovedet - for når man kysser, går det for alvor op for én, hvor u-handy det er at have en næse.

2. Slap af i læberne, så de ikke føles anspændte mod ”dit offer”. Trutmundskys er forbeholdt forældre, børn og dem, der kun kysser hinanden af pligt. Men du skal på den anden side heller ikke bare åbne munden på vid gab og sætte tungen i frigear.

3. Start gerne med at kysse selve læberne, blødt og indlevende. Kys måske først den øverste læbe, så den nederste. Kys så begge læber.

4. Når du har styr på dét, er det tid til at introducere din tunge. Det handler ikke om at overraske din partner ved at fyre den ind i munden med raketfart. Prøv først med tungespidsen, og føler du, den er velkommen, kan du stille og roligt lade den gå på opdagelse i din udvalgtes mund. Lad tungerne lege lidt med hinanden, men du bør undgå ”stavblender-teknikken” eller ”heste-tungen” (se under kyssetyper).

5. Et godt kys leveres altid af en kysser, der tror på sig selv. Usikkerhed fører som regel bare til tænder, der støder sammen, eller tunger, der pludselig flagrer frit i luften. Sikkerheden får du ved at være opmærksom på, hvordan din partner reagerer. Svage støn og hænder, der nusser din nakke, er et godt tegn. Bræklyde - eller at hun prøver at holde dig for næsen - betyder, hun gerne vil have, du skrider ud af hendes mund.Kyssetyperne

Stavblenderen

Han lægger blidt sine arme om din hals, kigger dig dybt i øjnene, hans ansigt kommer nærmere, og du lukker saligt øjnene. Netop da du forventer at blive mat i knæene af hans kys, sætter han fuld fart på sin tunge, som han lader rotere i kæften på dig som en stavblender i selvsving - og får dig til at gispe både efter luft og en undskyldning for at komme væk i en fart.

Farmor-kysseren

Farmor-kysseren leverer kys med samme sexappeal som dem, tanter og bedstemødre sender dig hjem med efter en omgang frikadeller med rødkål. Det er noget med tør trutmund, gerne efterfulgt af ordene ”møs møs”. Personen kan helt sikkert have både mange talenter og sunde interesser - hed lidenskab er bare ikke én af dem.

Hestetungen

Hun virkede som et lovende parti, lige indtil hun lagde sin tunge ind i din mund - og lod den blive liggende, tung og slap. På et tidspunkt overvejede du, om hun mon var død.

Men det var hun ikke - kort tid efter slikkede hun dig nemlig vådt og varmt hele vejen op ad kinden. I det mindste slap du da for en ekstra tur med Clearasilen den aften.

Gummefræseren

Gummefræseren tror, at et kys skal kombineres med en tandrens, og kører gerne sin tunge op, ned og rundt om dine tænder og ud i de fjerneste afkroge af din mund - steder, hvor selv tandlægen har svært ved at komme ind uden at have en assistent til at hjælpe. En gummefræser er ikke nødvendigvis ubehageligt - men altid en meget anderledes oplevelse.Læs også: Aflæs signalerne - flirt eller forelskelse

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Gør din bolig grønnere: Skab dit eget mini-økosystem
Uanset tendenserne inden for boligindretning spiller grønne planter altid en rolle. Se her hvordan du kan lave din egen lille plante-udstilling. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her