*

Livsstil

Nye tal afslører: Netdating er mest populært blandt unge mænd

27 pct. af de danske brugere er i et parforhold.

Det er primært mænd, der anvender netdatingsider som Tinder, Happn og Single.dk. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Særligt mænd i alderen 16-24 år gør brug af netdating, og de udgør den største del af brugerne med 18 pct. Mænd i aldersgruppen 25-34 år og kvinder imellem 16-24 år udgør begge 14 pct. af brugerne, og de indtager dermed andenpladsen.

Undersøgelsen fra Danmarks Statistik
  • Resultaterne er baseret på ca. 5.500 interviews fra foråret
  • Interviewpersonerne er mellem 16-89 år
  • Interviewpersonerne er udvalgt tilfældigt

Tinder ved en hel del mere om dig, end du går og tror

Overordnet set er netdating mest populært blandt danskere i alderen 16-24 år, da ca. en tredjedel af brugerne er i den alder.

I den anden ende befinder de 65-89 årige sig, da kun fire pct. af brugerne er i denne aldergruppe.

Langt de fleste brugere er udover at være unge også singler. 61 pct. af brugerne er nemlig enlige uden børn, mens 12 pct. er singler med børn. 27 pct. er derimod i et parforhold.

Datingekspert: Jo flere apps og datingsites, jo sværere bliver det at finde kærligheden

Og det er ikke kun i Danmark, at netdating er populært. Den kendte datingtjeneste Tinder er f.eks. udbredt i mere end 190 lande, og hver eneste dag "swiper" de mange brugere tilsammen omkring 1,6 milliarder gange.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her