• For abonnenter

Smagen af Korsbæk

Tv-serien ”Matador” er i høj grad en afspejling af det klassesamfund, som manuskriptforfatter Lise Nørgaard oplevede i sin ungdom. Det gælder også maden i serien, fortæller hun, da hun har sat sig til bords i grisehandlerens køkken på Bakken.

Artiklens øverste billede
Korsbæk på Bakken i ”Katrines køkken”. Madskribent Mikkel Bækgaard spiser frokost med forfatter Lise Nørgaard.

Der er stegte sild på fadet, som går rundt ved bordet. Sammen med rugbrød, krydderfedt og lidt kapers udgør det første del af Katrine Larsens frokostmenu. Herefter er der glaseret skinke, grønlangkål, kartofler og tilbehør i form af ribsgelé, pickles og lidt sennep. Og til sidst æblekage.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.