• For abonnenter

Daphnes lamsebasser

Fra sin gård i Wales blandt stengærder og grønne marker leverer 76-årige Daphne Tilley lam til bl.a. tv-stjernekokken Jamie Oliver, toprestauranter i London og Downing Street. For her er der frisk græs, urter og masser af ro, som giver lammekød i topklasse.

Artiklens øverste billede
I Wales producerer man ca. 3 mio. lam om året, der er karakteriseret ved en mild smag, der er beskyttet af et særligt BGB-mærke i EU. Foto: Mikkel Bækgaard

WALES — Bølgende bakker, god plads og masser af lysegrønt græs fyldt med urter. Vi er i det nordlige Wales.

Glem alt om hvidløg, timian, rosmarin og alt det der. Det er til fårekød og ikke til lammekød.

Daphne Tilley, producent af lammekød

Her er ro, masser af regn og sågar af og til solskin. Det er netop, hvad der skal til for at lave lammekød i absolut topkvalitet, fortæller Daphne Tilley – en dame, der trods sine 76 år driver

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.