• For abonnenter

Forandring fryder

Familien Lykke boede i otte år i deres hus ved Strandvejen i Køge, før de opførte den tilbygning, som forvandlede et småt og ordinært hus til et rummeligt og moderne hjem.

Artiklens øverste billede
Der er gjort en dyd ud af, at tilbygningen ikke skal ligne det gamle hus fra 1950. Derfor er den bygget i en stram, minimalistisk stil og beklædt med sortmalede fyrretræsplanker.
Anja Lykke er designer og medejer af firmet Small-Design, der bl.a. laver tilbygninger. Derfor var det heller ingen sag for hende selv at tegne familiens nye tilbygning på 45 kvm.

Kilometer efter kilometer med kørsel tæt på vandkanten og med mark og skov på den anden side ad vejen. Det lyder måske som om, man er på farten et sted i Sydeuropa, men nej, det er skam bare kystvejen fra Køge til Strøby Egede, hvor designer Anja Lykke bor med sin mand Morten og deres

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.