Annonce
Livsstil

2.800 tatoveringer gav Jesper håret og selvtilliden tilbage

Jesper begyndte at miste håret i sine sene teenageår. Det ufrivillige hårtab har ødelagt hans selvtillid og bevirket, at han ikke viser sig offentligt uden kasket.

I over 10 år har Jesper forgæves forsøgt at finde en kur mod hårløshed. Det fleste hårbehandlinger har desværre været for dyre og ineffektive.

Det var først, da Jesper faldt over en lidt alternativ behandling i England, at han øjnede en mulighed for at smide kasketten.

Behandlingen planter ikke nye hårsække, men tatoverer i stedet vellignende hårstubbe i hovedbunden.

I København kom Jesper i kontakt med Liz Kierstein, som har over 20 års erfaring med kosmetiske rekonstruktioner. Hun sagde ja til at udføre den engelske behandling på Jespers hoved.

I indslaget foroven kan du opleve, hvordan det ser ud, når man får 2.800 prikker tatoveret i hovedbunden.

Jesper ønsker at være anonym i dette indslag. Jyllands-Posten er bekendt med hans fulde identitet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Livsstil lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Forskere: Ægtepar deler risiko for at udvikle sukkersyge
Med studiets resultater in mente bør man ikke kun kigge på individet, men også på ægtefæller og husstande generelt, når man vil opspore udiagnosticeret diabetes, lyder det fra forskergruppen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her