Annonce
Livsstil

Hent 27 gode råd om livet

Tre coaches, mentaltrænere og terapeuter lægger bog på nettet med 27 gode råd om livet - ganske gratis. Det sker på søndag.

Det skriver Urban.

'Giv livet en fridag' er et af de råd, der skal give inspiration til et liv med bedre udbytte.

»Den er et eksperiment. Vi vil synliggøre nogle veje for menneskers liv, skabe positive forandringer, og så vil vi synliggøre os selv,« forklarer Dann Sommer, der er coach med bopæl i Skanderborg og manden, der har samlet bidragene.

»Folk er nysgerrige, og deres måde at finde informationer på har ændret sig med nettet.«

Alsidige råd

Ideen til bogen opstod for et år siden, da fire af de 13, der skriver bogen, var samlet. De har siden fundet nogle uden for gruppen fra det meste af landet. Alle blev bedt om at komme med deres bedste råd til en god ven, eller noget de har erfaret fra deres eget liv eller gennem deres professionelle arbejde.

Oplægget var meget åbent, og nogle kom med flere råd. Ingen af dem kolliderede.

»Mennesker er så forskellige, og det samme er deres livsvisdom. Derfor er der stor variation i rådene,« siger Dann Sommer.

Nogle personer kan bruge rådene umiddelbart, andre kan bruge dem på længere sigt, mener han.

»Forandringerne i samfundet sker hurtigt. De er udfordrende, men nogle kan ikke følge med, når livsvilkår som job, bolig og familieforhold ændrer sig. Så kan de have brug for hjælp,« siger Dann Sommer, der er 47 år og har arbejdet som personlig coach, mental træner og erhvervscoach siden 2004.

Kilde: Urban

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Blog: 9 ting, du skal spise for at få smerter ud af dine led
Karen Lyager
Helt bestemte madvarer kan hjælpe de 1,5 millioner danskere, der plages af gigt eller skader i leddene - og du kan købe dem i i et helt almindeligt supermarked.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Mest Læste Livsstil
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her