• For abonnenter

Kokken Fabio Donadoni har været en strålende ambassadør for italiensk mad i Danmark

50 år: Fabio Donadoni var som køkkenchef på Era Ora en spydspids for italiensk gastronomi i Danmark. I dag er det medarbejderne hos Bruun & Hjejle, der kan glæde sig over hans mad.

Artiklens øverste billede
Den italienske kok Fabio Donadoni har i dag forladt et ofte hårdt arbejdsmiljø i restaurantbranchen. Han arbejder i dag som souschef hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle. Arkivfoto: Bo Svane

Googler man navnet Fabio Donadoni, ender man i første omgang hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle, hvor han har titel af souschef. Det fortæller to ting. Dels illustrerer det, at de store advokatfirmaer stiller visse krav til fouragen, dels er det vel også et udtryk for, at det er ekstremt hårdt arbejde at være kok i et michelinkøkken; de færreste kan holde til det et helt liv. Og det er endog meget svært at kombinere sådan et job med en familie.

Arbejdslivet er langt for en kok,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen