• For abonnenter

Cassoulet – striden om en gryderet

Når bønner bliver religiøse: Den sydfranske bonderet luner i en kold tid.

Artiklens øverste billede
Ingredienserne i cassoulet varierer, men det er under alle omstændigheder en bønneret med kød som eksempelvis pølser, and og lam.

Jeg vil føre Dem til en lille taverne i Rue Vavin, chez Clémence, der kun laver én ret, men den er fantastisk: le cassoulet de Castelnaudary, som indeholder confiterede andelår, bønner og små pølser. For at være god skal den have kogt meget langsomt og i lang tid. Clémences cassoulet har kogt i tyve år. Hun genopfylder potten

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.