• For abonnenter

Dommerne jubler over dette mærke: »Det er en af de bedste sild, jeg har smagt«

Påskefrokosterne står for døren, og til det hører sig selvfølgelig den klassiske sildemad. Jyllands-Posten guider dig her igennem supermarkedernes udvalg.

Artiklens øverste billede
Jyllands-Posten har blindtestet almindelig lys sild. Dommerpanelet består af Anne Hjernøe, tv-vært, kogebogsforfatter og autodidakt kok, Søren Jakobsen, medejer og kok ved Michelin-restauranten Gastromé i Aarhus, og Mads Keller Kjeldsen, kok og souschef ved Jyllands-Posten. Foto: Brian Karmark

Sild er en af de mest elskede fisk i Danmark, og det har den været i flere hundrede år.

Især på et stykke rugbrød til de forestående påskefrokoster er den fede og lettilgængelige fisk en klassiker, man ikke kan komme uden om.

Men hvilken variant skal du gå efter for at tilfredsstille egne og medspiseres smagsløg bedst?

Jyllands-Posten har blindtestet seks forskellige mærker for at give dig svaret på dét spørgsmål.

De seks forskellige typer sild blev serveret på ens tallerkener for dommerne, som ikke vidste, hvilke sild der lå på hvilke tallerkener. Foto: Brian Karmark

»Altså, man kunne godt savne en skive rugbrød til,« lyder den umiddelbare vurdering fra Anne Hjernøe, da de seks ens tallerkener med sild i mundrette

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.