• For abonnenter

Mortens Kro er også smørrebrød

Mortens Kro var en institution i Aalborg, længe før der kom fart i den gastronomiske udvikling i byen. For et par år siden indførte man også smørrebrød til frokost, og det går forbløffende godt.

Artiklens øverste billede
Morten Nielsen står personligt for den rørte tatar. Foto: Marie Ravn

Morten Kro

(frokost)

Mølleå 4

Aalborg

»Og sidste gang havde Anders Dom ’75 og ’76 med … de stod ret flot,« sagde min rige Bourgogne-ven, der igen-igen skulle til grandios vinmiddag på en Michelin-restaurant samme aften i København. Foreløbig sad vi i Aalborg og spiste frokost, men derfor kan man jo godt planlægge sin aften.

»Dom Perignon

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.