• For abonnenter

Kålrabien på Ghrelin åbnede verden op på ny. Det smagte afskyeligt godt

Ghrelin i Aarhus leverer moderne gastronomi med usvigelig træfsikkerhed og velsmagen som ufravigeligt pejlemærke. Og det på et niveau, som sender restauranten op blandt landets bedste.

Artiklens øverste billede
Grehlin, en ny moderne gourmetrestaurant på Aarhus’ nye havnefront, kan sit kram. Den ligger i stueetagen af Z-Huset, tegnet af arkitekt Dorte Mandrup og Sahl Arkitekter, og er ført an af de to medejere, køkkenchef Nicklas Friis Nielsen (tv.) og restaurantchef Anders Kuk Kristensen, som begge har en fortid på hedengangne Miró. Foto: Tobias Nicolai

Ghrelin

Bernhardt Jensens Boulevard 125, Aarhus Ø

Og så giver det hele pludselig bedre mening, for lad det være sagt; Ghrelin er en ny, fremragende adresse for enhver råsulten sjæl, der måtte have behov for lindring på det højere køkkens præmisser.

På Ghreling er der styr på både mad og vin, som klæder hinanden godt i moderne, storbycool omgivelser. Her ses oksemørbrad fra Friland viklet med souffléfars med svinekæber samt en grøntsagsterrine og en sauce velouté med morkler på siden. Foto: Tobias Nicolai

Hvis man da ellers kan finde stedet, for det putter sig, gør det. Helt ude for enden

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.