Om os

Jyllands-Posten Låneguide søger at øge gennemsigtigheden i det danske lånemarked. Dette gør vi ved at stille en sammenligningsside for finansielle produkter til rådighed. Formålet er, at gøre det nemmere og hurtigere at vælge et lån på et oplyst grundlag. Sitet er et kommercielt samarbejde.

Hvorfor benytte vores låneguide?

Vi tilstræber at give dig den viden og information, du skal bruge, inden du underskriver et lånebevis. Vores opgørelser, data og beregninger er baseret på valid information fra de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Vi optimere hele tiden vores produkt efter brugerinteraktion, så du får den bedst mulige oplevelse på vores site.

Vi prøver at gøre information letforståelig og simpel, så vi er sikre på, at du får truffet en fornuftig finansiel beslutning.

Hvorfor har vi lavet låneguiden?

Vi vil gerne understøtte den danske forbruger i at træffe fornuftige finansielle beslutninger. Vi hører ofte om danskere, som bliver snøret af høje etableringsomkostninger eller ublu renter, både i banken og hos online låneudbydere. Derfor har vi lavet en portal, hvor du kan få overblik over omkostninger, udbetalingstid og muligheder. 

Hvordan virker siden?

Vi ønsker at stille et bredt udvalg af lån til rådighed for dig, så du har en række banker at vælge imellem. På denne måde sikrer vi os, at du finder det, du søger hos os.

Vi baserer vores rangering af lånene efter brugerinteraktion, sandsynlighed for at få et lån og kommissionen, vi modtager fra banken. Vi modtager kommission fra vores banker på en række forskellige måder, men et eksempel er, hvis en bruger klikker sig videre til en bank.

Da renten altid afhænger af din private økonomi og den vurderede risiko fra bankens side, giver det ikke mening at sortere på rentespændet. Det er heller ikke sikkert, at den bank med den laveste fra-ÅOP har det laveste tilbud til netop dig.

Vores optimeringsmetode, som baserer sig på brugerinteraktion, har resulteret i høj kundetilfredshed, da størstedelen af vores bruger finder det bedste produkt for dem.

Ansvarsfraskrivelse

Vi tager forbehold for, at der kan være eventuelle fejl og mangler på siden. Der kan hurtigt opstå ændringer i produkter, ÅOP og andre lånebetingelser, men vi prøver altid at få opdateret vores sider hurtigst muligt. 

Vi opdaterer vores lister løbende og jævnligt, da vi prioriterer at have korrekt data til vores brugere.

Hvem er vi?

Jyllands-Posten Låneguide er et kommercielt samarbejde, der er udgivet af:

JP/Politikens Hus A/S
Rådhuspladsen 37, 1785 København V
CVR: 26933676

I samarbejde med:

Lead Supply A/S
Kystvejen 37B, 8000 Aarhus C
CVR: 35662448

Kommercielle partnerskaber

Hvis du ønsker at komme på vores sammenligningsside, er du meget velkommen til at kontakte os.

Signe Toft

Kommercielle henvendelser: 
Signe Toft Nielsen
Salg@jplaan.dk  
+45 42 36 39 96