Jackson-sketch pillet ud af Cirkusrevyen

Det bliver uden skuespilleren Henrik Lykkegaards parodi på superstjernen Michael Jackson, når Cirkus Revyen ruller videre. Instruktør Lisbeth Dahl strøg sketchen, da hun hørte, at popikonet i aftes døde af hjertestop.

- I samme øjeblik jeg hørte det, ringede jeg rundt til de andre og sagde: "Det skal bare ud", siger Lisbet Dahl til TV2 Lorry.

Manden bag parodien Henrik Lykkegaard var også klar i mælet.

- Vi kan ikke lave det nummer. Det er selvfølgelig ude. Man kan ikke stå og lave parodier på en mand, der lige er død, siger han.

Jackson-parodien har kørt siden premieren 28. maj, men fortsætter nu uden.

I "Østersøens Perler", revyen på Bornholm, beholder man popkongen på programmet.

Revyens instruktør Martin Miehe-Renard talte i morges med teaterchef Jens Svane Boutrup om nummeret, men de blev altså enige om, at det ikke havde en karakter, der kan virke stødende oven på dødsfaldet.

- Vi laver det simpelthen om til en hyldest og ændrer et enkelt ord i teksten fra "han kan" til "han ku'". Manden er død, men ikonet er jo ikke, og udgangspunktet for, at vi overhovedet lavede nummeret er faktisk, at han har lavet noget fantastisk musik, som nu er blevet til et fantastisk eftermæle, siger Martin Miehe-Renard til Bornholms Tidende.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen