Verdensstjerne kommer til Danmark

Kanye West giver til juni koncert i Danmark med "The Yeezus Tour".

Artiklens øverste billede
Musikeren Kanye West giver koncert i København den 27. juni.

Hip-hopper, superstjerne, kunstner og designer. Kanye West har mange titler, og nu kommer den succesfulde amerikaner til Danmark.

Det sker den 27. juni i Forum i København, hvor Kanye West går på scenen med "The Yeezus Tour" - et år efter udgivelsen af sit anmelder-roste album ”YeeZus”, som er en af hans mest anmelderroste produktioner nogensinde.

"Brilliant ... den nuværende "Yeezus Tour" er mere end bare en koncert. Det er et udstyrsstykke af musik og teater ... en kombination, der gør Kanye den mest fascinerende musikalske figur i vores tid og gør denne tur til en uundgåelig forestilling," skriver New York Post om tour'en.

 

Ti års jubilæum

Med mere en 21 millioner solgte albums verden over samt 21 Grammyer i bagagen, er Kanye West en af de mest indflydelsesrige personer i musikbranchen i dag, og den 18. juni sidste år udgav han albummet ”Yeezus”, som var opfølgeren til 2010’s ”My Beautiful Twisted Fantasy”.

2014 markerer desuden 10-års jubilæet for udgivelsen af hans genre-definerende debutalbum ”The College Dropout”. Det udkom i 2004 og sendte ham med raketfart mod stjernestatus.

Albummet solgte 3,3 millioner eksemplarer og er i sig selv bevis for, hvorfor han er det mest betydningsfulde navn i hip-hop verdenen.

Hip-hop fest i Herning

Sidst, de danske fans havde fornøjelsen af at se verdensstjernen optræde, var i 2012 i JyskeBank Boxen i Herning, hvor Kanye West sammen med kammeraten Jay-Z optrådte med ”Watch The Throne Touren”.

De to ikoner slog deres ekstraordinære talenter sammen i 2011 for at danne ”The Throne” og udgav ”Watch The Throne” albummet.

Billetsalget til "The Yeezus Tour" begynder mandag den 31. marts kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen