Bieber turnérer i Nordamerika

Turneen indledes i slutningen af september og fører sangeren til 44 amerikanske og canadiske storbyer.

Artiklens øverste billede
Foto: All Over Press

Det ser ud til, at Justin Biebers danske fans kan komme til at vente længe på en ny koncert.

I næste måned udsender sangeren studiealbummet "Believe", og i den anledning offentliggjorde han i går planerne for en omfattende turné, men kun i Nordamerika.

Bieber indleder programmet i Glendale, Arizona, den 29. september og fortsætter helt frem til den 26. januar, hvor han giver den sidste koncert i Florida. Undervejs besøger sangeren intet mindre end 44 amerikanske og canadiske storbyer fra Las Vegas, New York og Toronto til New Orleans, Calgary og Miami.

Jepsen er med

Den canadiske popstjerne tager på landevejene med sin protegé Carly Rae Jepsen, som har fået kæmpesucces, siden hun skrev kontrakt med Biebers manager. Hun skal varme publikum op for sin 18-årige landsmand.

Traditionen tro skænker sangeren en del af sine indtægter til et godt formål. På "Believe"-turnéen går én dollar fra hver solgt billet til organisationen Pencils of Promise. Biebers fanklub åbner for billetsalget i dag, og fra den 1. juni kan alle komme til fadet.

Første billetter

Talkshowværtinden Ellen DeGeneres’ publikum fik dog de allerførste billetter. Bieber gæstede programmet og uddelte to styk til alle i studiet.

Herhjemme får en enkelt heldig fan med ledsager chancen for at møde sangeren i Oslo.

"Go’ morgen Danmark" på TV2 holder Bieber-derby i Tivoli på mandag, og vinderen får en tur til den norske hovedstad, hvor sangeren den 30. maj indspiller en tv-udsendelse.

All Over Press

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen