Aflysninger udløser spekulationer om bandballade

En pludselig udsættelse af 30 koncerter har ført til spekulationer om ballade i Van Halen.

Artiklens øverste billede

Uden forklaring pillede Van Halen søndag samtlige koncerter efter den 26. juni af kalenderen på gruppens hjemmeside, og der er nu kun 15 shows tilbage.

Bandets talskvinde afviser at kommentere situationen, men musikbladet Rolling Stone har fundet en kilde, der kan fortælle om voldsom intern uro.

»De skændes som vanvittige,« lyder det.

Forsanger uvenner med de andre

Hvis dén melding holder stik, er det langt fra første gang, der er knas i kulissen. Van Halens 40-årige historie er præget af bataljer mellem medlemmerne og flere udskiftninger bag mikrofonen.

På højden af bandets succes blev forsangeren David Lee Roth således rygende uvenner med de andre, og Sammy Hagar overtog hans plads. Gruppen forsøgte sig også med Gary Cherone, men den konstellation holdt kun i tre år.

Mange år og mange ændringer senere er Roth tilbage i folden, og Van Halen spillede i februar ud med albummet "A Different Kind of Truth" - heavyrockgruppens første studieplade med forsangeren siden "1984" kom på gaden den sidste dag i 1983.

På den nu amputerede turné står Roth i front for Eddie, Alex og Wolfgang Van Halen, idet den oprindelige bassist Michael Anthony er erstattet af Eddies søn.

All Over Press

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen