Metallica spiller i dansk "fængsel"

Bandet kommer til Horsens og skal spille i fængslende omgivelser.

Artiklens øverste billede

Den 6. juni næste år er det måske tid til at opleve en ægte omgang "jailhouse rock". I hvert fald i det gamle statsfængsel i Horsens, hvor rockbandet Metallica vil spille som en del af bandets Europa-turné.

På bandets hjemmeside kan man læse, at medlemmerne glæder sig til at spille i "Fængslet", som spillestedet i Horsens hedder. Og stolte over at "være de første, der spille på dette sted".

Glæde er der også at finde hos Horsens & Friends, der er eventbureauet bag koncerten.

En drøm der går i opfyldelse

"Det er jo virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Bandet og spillestedet passer også bare godt sammen," siger Frank Panduro fra Horsens & Friends til jp.dk.

Det gamle statsfængsel har ellers stået tomt i fem år. Til sommer vil Metallica indvie de udendørsarealer ved fængslet, hvor 40.000 publikummer kan være med til rock-festen.

"Glæder mig som et lille barn"

Den danske trommeslager i bandet, Lars Ulrich, glæder sig også til at komme hjem til det danske land igen.

”Tilbage i det danske. Tilbage i fædrelandet. Efter fem fede koncerter i Forum i sommeren 2009, skal vi mødes igen med vores danske venner, indvie et nyt koncertsted i Horsens og oven i købet komme en tur i fængsel! Jeg glæder mig som et lille barn," skriver musikeren i en pressemeddelelse om den jyske juni-koncert.

Legendarisk album fra ende til anden

Fans kan forberede sig på, at det bliver bandets "The Black Album" fra 1991, der vil være i fokus under turnéen for at fejre dets jubilæum.

Således vil Metallica opføre hele albummet, hvor sange som "Nothing Else Matters" og "Enter Sandman" er at finde. Albummet var på førstepladsen i over 25 lande, da det blev udgivet for 20 år siden.

I alt har Metallica solgt over 100 mio. albums i hele verden.

Billetterne til koncerten i Horsens bliver sat til salg den 8. december kl. 10.

Man kan købe dem via www.billetlugen.dk, i Fona-butikkerne og ved personligt fremmøde på 'Fængslet', Fussingsvej 8, Horsens. Billetterne koster 695 kr. plus gebyr.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen