Bas-Aske: Nu skal vi drikke øl og kramme

Glæden var stor hos A Friend in London, der torsdag sikrede Danmark en finaleplads ved Melodi Grand Prix'et.

Artiklens øverste billede

Glæden var bestemt ikke til at skjule for danske A Friend in London efter semifinalen ved det internationale Melodi Grand Prix i Düsseldorf torsdag aften.

Og hvorfor skulle de dog også det. Bandet sikrede nemlig Danmark en flot plads i den store finale, der løber af stablen lørdag.

- Vi har det rigtig godt og er meget glade. Men også lidt forvirrede og rundt på gulvet, og så er vi ikke mindst meget lettede, for vi ville bare så gerne i den finale, fortæller bassist i A Friend in London, Aske Damm Bramming.

Sikker optræden

Bandet sikrede sig finalepladsen efter en god og sikker optræden med deres ørehænger "New Tomorrow" foran tusindvis af klappende og hujende Melodi Grand Prix-entutiaster.

Aske Bramming lægger ikke skjul på, at der var en hel del nerver på inden aftenens optræden.

- Det var en stor scene at spille på, og vi har været enormt spændte op til i aften, så det har været lidt en rutsjebanetur for os, siger han.

Prøver fredag

Prøverne til finalebraget starter allerede fredag, men det betyder dog ikke, at aftenens sejr ikke skal fejres, understreger bassisten.

- I aften skal vi tilbage på hotellet og have en øl og kramme hinanden, og så skal vi vist have en øl mere, men der bliver ikke noget vodka-druk, for vi har jo prøver i morgen, siger han.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen