Guitar-es gæster Danmark

Hans hidtidige karriere har stort set været en lang optur. I maj dukkede Eric Clapton op som gæst til en koncert. Hans navn er Joe Bonamassa - nu er han i Danmark.

Artiklens øverste billede
Stor var publikums begejstring og overraskelse da Eric Clapton uannonceret dukkede op på scenen, da Joe Bonamassa (th) i maj gav koncert for 7.000 i Royal Albert Hall i London.

Den 4. maj spillede den unge amerikanske guitarist Joe Bonamassa for 7.000 mennesker i Londons Royal Albert Hall. Eric Clapton dukkede op på scenen som en overraskelse, og nu får det danske publikum igen mulighed for at opleve ham.

Denne gang hele to gange. Den 29. juli på Train i Århus og dagen efter på Rytmeposten i Odense.

Med B.B. King som 12-årig

Joe Bonamassa er blot 32 år, men udover at pleje sin egen karriere, har han allerede spillet med de største guitarister. På den front fik han et gennembrud da han som blot 12-årig turnerede i en måned med B.B. King.

Siden har han modtaget i læssevis af priser og han fremhæves af mange som en af de bedste guitarister vi overhovedet har. Dybt inspireret af både Hendrix og Clapton.

Seneste album

I februar udsendte han sit 9. album "The Ballad Of John Henry", der blandede sig i toppen på Billbords lister og som siden er blevet en meget solid kommerciel succes for guitaristen.

I forbindelse med udgivelsen skrev Classic Rock Magazine blandt andet:

"De kalder ham blues-musikkens fremtid. Men de tager fejl. Joe er i høj grad i nuet. Så frisk og i pagt med tiden, at han næsten definerer den."

Prøve på Joe Bonamassas spillestil

Hør Joe Bonamassa spille titelsangen fra sit seneste album live

Piratoptagelse af Clapton og Bonamassa i Royal Albert Hall

Interview med Joe Bonamassa om hans baggrund, inspirationer m.v.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen