Rockband forulykket i tourbus

<p>Fire medlemmer af det norske rockband Kaizers Orchestra er kommet til skade efter at være involveret i et større biluheld i Norge.</p>

Artiklens øverste billede
Det norske band Kaizers Orchestra har været involveret i et biluheld. Pr-foto

Trafikuheldet skete i Strømsåstunnellen i byen Drammen i Norge søndag eftermiddag, og et af bandmedlemmerne kom så alvorligt til skade, at han blev kørt på sygehuset.

Det skriver den norske avis VG på sin hjemmeside.

Sov da ulykken skete

”Vi råbte ’stop’ og ’hold fast’, før vi kolliderede med bilen foran. Men alle holdt fast, og det var formentlig årsagen til, at der ikke skete mere,” udtaler forsangeren Jan Ove Ottesen og trommeslageren Rune Solheim ifølge VG.

Ottesen og Solheim forklarer videre, at de sad og sov, da de pludselig blev vækket af den hårde opbremsning.

En lokal operationsleder oplyser til VG, at fire personer blev kørt til lægevagten for at blive tjekket, og at dug på forruden og våd asfalt formentlig var skyld i ulykken.

Våd asfalt skyld i ulykke

”Våd asfalt gjorde, at chaufføren ikke kunne nå at bremse. Det førte til to kollisioner samtidig inde i tunnelen, og fem biler var involveret i ulykken,” oplyser den lokale operationsleder, Morten Qvist, til VG.

Kaizers Orchestra var på vej hjem i sin tourbus efter at have deltaget i en jazzfestival i Kongsberg i Norge, da ulykken skete.

Ifølge det norske nyhedssite nrk.no har alle medlemmer af Kaziers Orchestra det efter omstændighederne udemærket mandag.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen