Jackson frygtede at ende som Elvis

Michael Jacksons tidligere hustru Lisa Marie Presley sagde i dag, at den afdøde popstjerne var en martret eksistens, der en gang forudså, at han ville "ende" som hendes far, den afdøde rocklegende Elvis Presley.

I et indlæg på sin MySpace-blog beskriver Lisa Marie Presley en samtale, hun havde med Michael Jackson om sin far, der døde den 16. august 1977. Elvis Presley døde i en alder af 42 år af et hjertestop efter mange års misbrug af medikamenter.

- På et tidspunkt holdt han (Jackson, red.) en pause, stirrede intenst på mig og sagde med næsten rolig sikkerhed: "Jeg er bange for, at jeg kommer til at ende som ham, på den måde, han gjorde".

Lisa Marie Presley skriver videre, at hun forsøgte at affærdige idéen, men at Michael Jackson rystede på hovedet for derefter at nikke "som om han vidste, hvad han vidste" og ikke kunne overbevises om noget andet.

- Som jeg sidder her tynget af sorg, overvejelser og forvirring over det, der er mit største nederlag til dato, og ser nyhederne gentage sig næsten nøjagtigt som det scenario, jeg så ske 16. august 1977, denne gang med Michael og nøjagtig som han forudså det, er jeg virkelig, virkelig knust, skriver Lisa Maria Presley.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen