Ny Jackson-cd ude på mandag

Danske Michael Jackson-fans kan fra mandag købe opsamlingsalbum, men markedsforings-kampagne er droppet under indtryk af stjernens pludselig død..

Sony Music i Danmark udgiver på mandag - tre dage efter Michael Jacksons død - en længe forberedt opsamlingsplade "The Collection" med fem af Michael Jacksons største albums. Ved et tilfælde modtog den danske afdeling af Sony Music i dag - mindre end et halvt døgn efter Michael Jacksons død, cd'erne.

Ifølge presseansvarlig for danske Sony Musics udenlandske kunstnere Danni Travn var planen med opsamlingsalbummet, at det skulle udgives op til de nu aflyste koncerter i London.

Det er nok ingen tvivl om, at poplegendens død vil øge salget, men Danni Travn afviser at gætte på, hvor stor en effekt dødsfaldet vil få på salget af det kommende album og Michael Jackson-albums generelt.

- Salget vil da sikkert blive påvirket af dødsfaldet, men vi håber, at hans cd'er bliver solgt på grund af musikken og ikke på grund af tragedien, siger Danni Travn.

Kampagne opgivet

Reklamekampagnen for det "The Collection" omfattede blandt andet en større tv-kampagne, men set i lyset af Michael Jacksons død har Sony Music altså valgt at trække kampagnen tilbage.

- Det er ikke fair over for Michael Jackson eller over for danske musikfans at gå ud og aggressivt markedsføre en udgivelse så tæt på hans død. Det ville simpelthen være usmageligt, forklarer direktør for Sony Music Denmark, Henrik Daldorph, i en pressemeddelelse.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen