Musik

Efter udskudt koncert: Lady Gaga kommer til Danmark i februar

Royal Arena får besøg af Lady Gaga den 17. februar 2018.

Den 31-årige sangerinde Lady Gaga har solgt 27 millioner album. Foto: Chris Young/The Canadian Press via AP

Den internationale popstjerne Lady Gaga måtte tidligere på året aflyse sin turné rundt i Europa og dermed også sin planlagte visit i København den 21. oktober på grund af sygdom.

Men det betyder ikke, at danskerne går glip af sangerindens vilde kostumer og monsterhits. Datoen for Lady Gagas udskudte koncert er nemlig netop blevet offentliggjort af arrangøren Live Nation.

">

Kunstneren, der også går under det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, kommer til at optræde i Royal Arena i København den 17. februar som led i verdensturnéen "Joanne World Tour".

Lady Gagas seneste album - nummer fem i rækken - hedder netop "Joanne" og udkom sidste efterår.

Hvis man har købt billetter til den oprindelige koncert den 21. oktober, gælder de også på den nye dato. Vil man refundere sin billet til den danske koncert, skal man henvende sig hvor billetterne er købt. De kan refunderes indtil en uge efter den oprindeligt planlagte koncert - altså den 28. oktober.

Hendes turné i Europa skulle oprindeligt være begyndt 21. september i Barcelona, Spanien og slutte den 28. oktober i Köln i Tyskland.

I stedet begynder Europa-turnéen den 14. januar i Barcelona og ender i Berlin den 23. februar.

Arrangøren oplyste ikke i første omgang, hvilken sygdom der lå til grund for, at turnéen blev udskudt - blot at hun led af »svære fysiske smerter«, der havde påvirket hendes evne til at optræde.

Lady Gaga har tidligere løftet sløret for, at hun lider af den uhelbredelige sygdom fibromyalgi, som forårsager kroniske muskel- og ledsmerter og træthed.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her