Musik

Det første navn til Smukfest 2018 er offentliggjort

Årets festival blev udsolgt, før et eneste navn var afsløret.

Hedegaard optrådte på Roskilde Festival i 2016. Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Da årets Smukfest i Skanderborg løb af stablen, gik mange fans af Saveus – alias X Factor-vinder Martin Hedegaard – forgæves.

Saveus, der har Hedegaard som frontfigur, måtte nemlig afbryde sine musikalske udfoldelser på grund af tekniske problemer efter en ultrakort koncert.

Men nu meddeler Saveus via Smukfest' Facebook-side, at man vil gøre comeback i Bøgeskoven på næste års festival. Bandet er dermed det første navn på plakaten, som bliver afsløret.

Smukfest forsvarer udskældt program: Vi har booket de bedst mulige kunstnere

»I dag har vi en fantastisk nyhed at fortælle jer. Smukfest har tilbudt os en revanche, og den har vi taget imod. Så derfor vender Saveus tilbage til Bøgeskoven næste år. Vi ses på Smukfest 2018,« siger Martin Hedegaard i videoen, som er delt på Smukfest' officielle side.

Her uddyber han også skuffelsen over at måtte opgive afholdelsen af koncerten i år.

»Jeg tror, vi alle sammen lignede et blankt stykke papir, da vi måtte smide håndklædet i ringen og acceptere, at vi ikke kom tilbage på scenen. Publikum måtte gå tomhændet derfra, og det måtte vi også. Det er bare slet ikke til at beskrive, det var et kæmpe nederlag for os,« siger han i videoen.

2017-udgaven af Smukfest blev udsolgt på fem timer, uden at arrangørerne havde offentliggjort et eneste navn.

Dem, der nåede at sikre sig billetter, kunne bl.a. lytte til navne som Infernal, Dodo & The Dodos og Sanne Salomonsen samt trioen Major Lazer.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her