Musik

Veteraner kommer gratis ind til ny endagsfestival

Hidtil har veteraner skullet betale halv pris til Engage.

Mads Langer giver koncert på Engage-festivalen. Arkivfoto: Martin Lehmann

Den nye endagsfestival Engage, som foregår på Refshaleøen i København, har besluttet, at alle veteraner får gratis adgang.

Anerkendelse, oplysning, sammenhold og indsamling er måden, hvorpå vi får vores veteraner hele hjem efter missioner,
Jeppe Michael Jensen initiativtager til Engage

Hidtil har veteraner skullet betale halv pris for billetten til Engage, hvor danske musiknavne som Mads Langer, Magtens Korridorer, Dúné, Poul Krebs og Michael Falch samt Sort Sol står på plakaten.

»Vi har haft en forrygende opbakning fra de optrædende, publikum, Københavns kommune og vore sponsorer.  Alle sørger de for, at vi får en yderst festlig dag på Refshalen  27. maj, og vi har i den forbindelse besluttet, at alle veteraner kommer gratis ind - og dem, som allerede har købt billetten til halv pris, vil få deres penge refunderet. Anerkendelse, oplysning, sammenhold og indsamling er måden, hvorpå vi får vores veteraner hele hjem efter missioner,« udtaler Jeppe Michael Jensen.

Han er initiativtager til Engage, som den ligeledes nyetablerede Veteranfonden står bag.

Fonden har som ambition at støtte alle, der har været udsendt - soldater, læger, politifolk, sygeplejersker og nødhjælpsarbejdere.

Jeppe Michael Jensen er veteran fra Balkankrigen. Han deltog i transport af nødhjælp, indtil han i 1993 blev såret under et angreb.

For at få en gratis billet skal man gå ind på et særligt billetlink hos Ticketmaster og taste det nummer, man har stående på sit veterankort.

Der skal i den forbindelse betales et administrationsgebyr til billetudbyderen. Det skal der også, selv om man møder op på festivaldagen den 27. maj.

Engage oplyser ikke hvor mange billetter, der er solgt. I pressemeddelelsen slås det fast, at der vil være et publikum »bestående af omtrent 5.000 musikglade koncertgængere«.

En almindelig billet til Engage koster 349 kr.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her