*

Musik

Gangway-koncert er udsolgt - ny koncert sat til salg

Den danske gruppe spiller nu to dage i træk.

Gangway bestod i en periode af Allan Jensen, Torben Johansen, Jan Christensen og Henrik Balling. Foto: Mads Winther

Hvis man ikke var der dengang i 1980'erne og 1990'erne, må det lige slås fast, at danske Gangway trods pæn succes i perioder med singler og album ikke var noget tilløbsstykke til koncerter eller spillede i store sportshaller rundt om i landet.

Husker du "My Girl And Me"? Dansk 1980'er-band samles efter 20 år

Selv om gruppen kunne levere iørefaldende musik med "My Girl And Me" som det mest kendte nummer, var bandet at betragte som et alternativt rockband, der skulle være taknemmelig for succes i radioen og på hitlisten.

Det er omtrent 20 år siden, at gruppen blev opløst, men nu er der bud efter bandet igen. Den annoncerede koncert i DR Koncerthuset den 6. oktober blev udsolgt på få timer. Og nu er der annonceret en ekstra koncert. Den foregår dagen efter.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
En ønskejul når livet er svært
Organisationen Ønske Jul hjælper hvert år hårdt ramte familier til at få en god jul. Siden 2012 har de sørget for, at midtjyske familier med ondt i livet også får en juleaften med alt, hvad der hører til. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her