Ups! - pris overrakt til den forkerte

Den amerikanske stjerne Katy Perry jublede i Cannes, da hun modtog fransk pris for bedste internationale sang, men den var ikke til hende...

Artiklens øverste billede
Katy Perry fik lørdag aften stor fransk musikpris for årets bedste sang, men den var bare ikke til hende. Arkivfoto: AP

Katy Perry fik lørdag aften overrakt prisen for bedste internationale sang ved uddelingen af den franske NRJ Music Awards-pris i Cannes, men den var ikke tiltænkt hende, så hendes udelte begejstring over at modtage prisen, der er den franske udgave af Grammy, måtte hun siden styre.

Prisen gik retteligen til Rihanna for "Disturbia".

Mod slutningen af showet undskyldte værten Nikos Alliagas brøleren.

"Vi beklager virkelig, men der er sket en fejl. Det var ikke Katy Perry, der skulle have haft prisen for bedste internationale sang, men Rihanna for "Disturbia". Vi håber meget, at hverken Rihanna eller Katy Perry vil blive for sure over fejlen, og vi underskylder overfor alle de fans, der har stemt. Det forkerte navn er simpelthen blevet puttet i kuverten. Vi er kede af det, men Katy Perry bliver nødt til at give sin pris til Rihanna", sagde Nikos Alliagas fra scenen.

Bedste album

Katy Perry, der også sang til showet, gik dog ikke forgæves, idet hun fik prisen for bedste internationale album med "One of the boys".

Britney Spears fik prisen for bedste internationale kvindelige kunstner og Enrique Iglesias tog prisen som bedste internationale mandlige kunstner. Spears tog også prisen for bedste video med "Womanizer". Bedste internationale band blev Pussycat Dolls.

Resten af priserne blev givet til navne på den franske musikscene.

Se alle priser her (på fransk)

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen