TV On The Radio synger "Heroes"

Den walisiske soulstjerne Duffy giver sit bud på McCartneys Wingsnummer "Live And Let Die". På samme plade finder man Becks version af Bob Dylans "Leopard-Skin Pill-Box Hat".

Artiklens øverste billede

Duffy, der kommer fra Wales, er blevet et kæmpehit med albummet "Rockferry" og singler som "Mercy".

Nu får den unge sanger mulighed for at vise sit værd på en ny måde.

Hun synger på et album, som udkommer til februar, sin version af "Live And Let Die". Det blev oprindeligt skrevet af eksbeatlen Paul McCartney, mens han var hovedperson i Wings.

Hit i 1973

Sangen er fra 1973 og blev skrevet til James Bond-filmen af samme navn. Sangen blev et hit i både USA og Storbritannien - og blev nomineret til en Oscar.

War Child-projekt

Duffys version vil kunne høres på albummet "Heroes Vol 1", der udkommer 16. februar. I dag den 12. januar er listen over samtlige kunstnere og sange på pladen blevet offentliggjort.

Albummet udgives med det formål at skaffe penge til organisationen War Childs verdensomspændende projekter, der har fokus på at hjælpe børn, der er berørt af krigshandlinger.

Albummet indeholder en række klassikere med verdensberømte navne - foruden McCartney er det bl.a. David Bowie, The Kinks og The Clash samt Joy Division.

Numrene er indspillet af navne som Hot Chip, Scissor Sisters, Elbow og The Kooks.

TV On the Radio, der i fjor udgav det kritikerroste album "Dear Science", har påtaget sig opgaven at lave en coverversion af David Bowies måske allerstørste single "Heroes".

Beck holder sig dog ikke tilbage.

Han har indspillet en version af Bob Dylans "Leopard-Skin Pill-Box Hat", mens Rufus Wainwright har lavet et medley af to numre fra Brian Wilsons "Smile"-plade.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen