Led Zeppelin-trio klar til turné

<p>Det berømte britiske rockband vil give koncerter og indspille musik - men med en stand-in for Robert Plant. Det bekræfter Jimmy Pages manager.</p>

Artiklens øverste billede

Rygtet har floreret i ugevis.

Nu bekræfter Led Zeppelin-guitaristen Jimmy Pages manager i et radiointerview, at det gamle band gerne vil turnere og indspille ny musik. Hvis det kan finde en stand-in for sanger Robert Plant.

Plant fastslog nemlig sidste år, at han for øjeblikket ikke har tid til at fokusere på Led Zeppelin. I stedet bruger Plant sine kræfter på samarbejdet med bluegrass-sangerinden Alison Krauss.

Pages manager Peter Mensch siger i et interview med BBC:

Siden han var 16 år

"Jimmy har spillet guitar som professionel musiker, siden han var 16 år. Jimmy Page kan lide at være musiker. Det er, hvad han laver. Han vil ikke køre racerbil eller være sagfører."

"Så de (Jimmy Page, bassist John Paul Jones og trommeslager Jason Bonham, red.) lavede showet (i Londons O2 Arena i december 2007, red.) med Robert Plant. De havde det godt sammen, de tre, før Robert Plant dukkede op.

Og de besluttede, at hvis de kunne finde en sanger, som de følte kunne passe sammen med dem, ville de indspille en plade og tage på turné."

Mensch udtrykker opbakning til trioens planer om at fortsætte. Han vil til gengæld ikke komme med et bud på Plants afløser.

"Det bliver en lang og besværlig proces," mener Mensch.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen