Rap-stjerne bag tremmer – igen

Den amerikanske rapper DMX oplyste en falsk identitet for at slippe for en hospitalsregning. Han er nu blevet arresteret, men det er langt fra første gang.

DMX, hvis rigtige navn er Earl Simmons, blev arresteret i et shoppingcenter i Arizona i weekenden. Han blev arresteret for at have oplyst falsk navn og adresse til hospitalet Mayo Clinic, som han skylder 35.000 kroner.

Anholdt flere gange

Politiet begyndte at undersøge og overvåge rap-stjernen, efter at han sidste år blev anklaget for at misrøgte sine dyr. I maj i år blev han anholdt for at forsømme 12 af sine hunde, og under en ransagning af hans hjem fandt politiet derudover flere våben og ulovlige stoffer.

Han blev senest anholdt i begyndelsen af denne måned, da han udeblev fra et retsmøde, undlod at betale en lang række regninger og kørte uden kørekort.

Designertøj til hunde

DMX er en af de mest populære rappere i USA og har i løbet af sin karriere solgt mere end 20 millioner album. Han har desuden søsat sin egen kollektion af designertøj til hunde, som blandt andet inkluderer kasketter, tørreklæder og regnslag. Kollektionen er opkaldt efter en af rapperens egne hunde og bærer navnet ”Boomer 129”.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen