Annonce
Musik

Burt Bacharach kommer til Aarhus til sommer

Den amerikanske legende stiller med en halv snes musikere, der skal være med til at realisere hans udødelige klassikere.

Burt Bacharach giver koncert i Aarhus til sommer. Foto: AP

En af populærmusikkens allerstørste komponister giver til sommer koncert i Aarhus.

Det drejer sig om den 89-årige Burt Bacharach, der har komponeret evergreens som "Raindrops Keep Fallin' on My Head", "I Say a Little Prayer", "I'll Never Fall in Love Again", "Do You Know the Way to San Jose" og "(They Long to Be) Close to You" samt "Walk on By" og "Just Don't Know What to Do with Myself".

Han arbejdede sammen med ikke mindst tekstforfatter Hal David, og en lang række sangere og sangerinder har fortolket Bacharachs kompositioner.

Bacharach og co.

Burt Bacharach (piano og dirigent)

Bill Cantos (keyboard)

David Coy (bas)

Elizabeth Chorley (violin)

Thomas Ehlen (Trompet m.m.)

John Ferraro (trommer m.m.)

David Joyce (Keyboard)

Dennis Wilson (træblæsere)

Josie James (sangerinde)

John Pagano (sanger)

Donna Taylor (sangerinde)

Det gælder blandt andre Dionne Warwick, Tom Jones, Dusty Springfield, Isaac Hayes, Aretha Franklin, The Carpenters, Cilla Black, Rod Stewart og mange mange flere.

Burt Bacharach har i de senere år været på besøg flere gange i Danmark.

I 2013 gav han koncert i Koncerthuset i DR Byen, og musikmagasinet Gaffa kvitterede med seks stjerner:

»Vi fik dog også et medley med The Man Himself, som stadig synger uden helt at synge, men det lille mellemspil, som var filmsange som de udødelige "Raindrops Keep Fallin' on My Head" og "Alfie", var den kant, der gjorde koncerten helt perfekt. For her fik vi et stykke af manden selv, som kunne mærkes over hele salen. Kød og blod og genial,« hed det blandt andet i anmeldelsen.

Burt Bacharach stiller med en halv snes musikere, og koncerten foregår i Musikhuset Aarhus mandag den 16. juli.

Til den tid vil amerikaneren være fyldt 90 år.

I en pressemeddelelse udtaler program Mette Kier, Musikhuset Aarhus:

»Vi har en ambition om at præsentere endnu flere internationale musikstjerner i Musikhuset, og her passer Burt Bacharach perfekt ind. Med ham føjer vi endnu et verdensnavn til plakaten, og tegner os i år for et musikprogram af høj og international klasse.«

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik

Finaleflop ved Smukfest

Rasmus Seebach var på en umulig opgave, da han lukkede årets noget ramponerede Smukfest. Der var masser af regn og få tilskuere.
Annonce
På den anden side

Kommentar: Drengene i grotten siger noget om en journalistisk krise

Palle Weis
Historien om drengene i grotten havde alt, og heldigvis kom de alle ud i live, men mediedækningen afslører også en tilgang, hvor føleri er det styrende princip.
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her