Annonce
Musik

Den norske poptrio A-ha optræder i Tivoli til sommer

Det er gruppens første koncert i Danmark siden 2004.

A-ha rammer Tivoli i København 27. juli. Foto: Mark Allan

"Take On Me" og "Hunting High And Low".

Det er blot et par af de store, internationale hits, som den norske poptrio A-ha nød succes med i 1980'erne.

Nu kommer A-ha tilbage og giver den første koncert i Danmark siden 2004. Det sker i Tivoli i København den 27. juli. Koncerten er en del af fejringen af Tivolis 175 års jubilæum.

Tivolis underdirektør, Nikolaj Koppel, siger:

»Er man født i 1980 eller før står A-ha stadig lysende klare. Det gælder ikke mindst numre som "The Living Daylights" og "Take on Me" samt den ikoniske musikvideo til sidstnævnte. Den gode nyhed er, at de kommer til København for første gang i 15 år. Og den endnu bedre nyhed er, at bandet er meget mere end et nostalgi-act – de kommer i topform og med nye, flotte anmeldelser fra ledende britiske kritikere. A-ha bliver utvivlsomt en af de store koncertoplevelser i Tivolis helt særlige atmosfære, der dufter af sommer, fællesskab og tradition hver eneste fredag i hjertet af København.«

Der bliver fri adgang til koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på de norske verdensstjerner vil der være mulighed for at sikre sig en særlig billet til Tivolis Inner Circle. Salget til Inner Circlen åbnes for alle fredag den 26. januar klokken 10.00.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik

Finaleflop ved Smukfest

Rasmus Seebach var på en umulig opgave, da han lukkede årets noget ramponerede Smukfest. Der var masser af regn og få tilskuere.
Annonce
På den anden side

Kommentar: Drengene i grotten siger noget om en journalistisk krise

Palle Weis
Historien om drengene i grotten havde alt, og heldigvis kom de alle ud i live, men mediedækningen afslører også en tilgang, hvor føleri er det styrende princip.
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her