Annonce
Musik

Den norske poptrio A-ha optræder i Tivoli til sommer

Det er gruppens første koncert i Danmark siden 2004.

A-ha rammer Tivoli i København 27. juli. Foto: Mark Allan

"Take On Me" og "Hunting High And Low".

Det er blot et par af de store, internationale hits, som den norske poptrio A-ha nød succes med i 1980'erne.

Nu kommer A-ha tilbage og giver den første koncert i Danmark siden 2004. Det sker i Tivoli i København den 27. juli. Koncerten er en del af fejringen af Tivolis 175 års jubilæum.

Tivolis underdirektør, Nikolaj Koppel, siger:

»Er man født i 1980 eller før står A-ha stadig lysende klare. Det gælder ikke mindst numre som "The Living Daylights" og "Take on Me" samt den ikoniske musikvideo til sidstnævnte. Den gode nyhed er, at de kommer til København for første gang i 15 år. Og den endnu bedre nyhed er, at bandet er meget mere end et nostalgi-act – de kommer i topform og med nye, flotte anmeldelser fra ledende britiske kritikere. A-ha bliver utvivlsomt en af de store koncertoplevelser i Tivolis helt særlige atmosfære, der dufter af sommer, fællesskab og tradition hver eneste fredag i hjertet af København.«

Der bliver fri adgang til koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på de norske verdensstjerner vil der være mulighed for at sikre sig en særlig billet til Tivolis Inner Circle. Salget til Inner Circlen åbnes for alle fredag den 26. januar klokken 10.00.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her