Annonce
Musik

Eric Clapton: "Jeg er ved at blive døv"

Den berømte guitarist fortæller ærligt om sit helbred i nyt interview.

Helbredet fylder en del i et nyt interview med Eric Clapton på BBC Radio 2.

I interviewet, der skal promovere den kommende dokumentar "Eric Clapton: Life in 12 Bars", siger den berømte guitarist, at han stadig har planer om at spille live:

"Det eneste, jeg tænker på, er, at jeg er i 70'erne, og om jeg stadig er dygtig. Jeg mener, jeg er ved at blive døv, jeg har tinnitus, og mine hænder fungerer kun lige akkurat."

"Jeg håber, at folk vil komme og se mig, fordi - eller måske mere end blot fordi - jeg er en kuriøsitet. Jeg ved, at det er en del af det, for jeg er selv overrasket over, at jeg stadig er her." 

I samme interview fortæller Eric Clapton om fortidens massive misbrug af alkohol og stoffer. Blandt andet om det specielle mærke vodka, som har foretrak, fordi det lignede øl i glasset.

"I 20 år var jeg helt fra den," siger han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her